Zoutevisbeignets - baccalà fritto

Je vindt dit recept op pagina 705 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht
Soort:
frituur / vis
Bereidingstijd:
80 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Les Orties de Mer - Zeeanemonen (het eten van zeeanemonen wordt ontraden i.v.m. giftigheid)

Een recept uit Liliane Benoit en Agnès Claverie - La cuisine Charentaise

Garnalenbeignets

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Pannenkoeken met appel-vlierbessenmoes

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Kibbeling met mosterd-dillesaus en knoflooksaus

Een recept uit Michel Hanssen en Bart Nijs - Spice Wise