Basisbereiding zoute vis en stokvis

Je vindt dit recept op pagina 702 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
basisrecept
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Zoutevis (bacalao) ontzouten

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Stokvisthee

Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Klipvis, tuinbonen en munt

Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Stokvis - bacalao - het weken van de stokvis

Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro