Bladerdeeg met worst en mierikswortel - sfogliatine con rafano e würstel

Je vindt dit recept op pagina 184 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
quiche / gevogelte
Bereidingstijd:
55 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Saucijzenbroodjes met rabarberchutney

Een recept uit

Kantien: Hip En Creatief + Kortingscode

Een recept uit Isabel

Zuurkool-komijntaart

Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Worstenbroodjes

Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners