Beurre manié - burro 'infarinato'

Je vindt dit recept op pagina 106 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
basisrecept
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch / samengestelde boter
Bereidingstijd:
10 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Bladerdeeg

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Roux

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Gebakken kalfszwezerik

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Handig pastarecept

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken