Erik Spaans en Jolande Burg - Oosters vegetarisch

Oosters vegetarisch

inspirerende recepten uit Thailand, India, China, Korea, Japan, Indonesië & Vietnam

Een boek van Erik Spaans en Jolande Burg

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Oosters vegetarisch, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De Aziatische keukens lenen zich bij uitstek voor een vegetarisch eetpatroon. Het vele gebruik van kruiden, de veelzijdigheid aan groente en fruit en het gebruik van soja maken dat gerechten uit Azië een welkome afwisseling zijn voor de moderne vegetariër en voor iedereen die af en toe wat minder of geen vlees wil eten.

In haar nieuwe boek Oosters vegetarisch stort Jolande Burg zich - na geschreven te hebben over de Italiaanse en Franse vegetarische keuken - op de verschillende Aziatische keukens. Ze maakt een vegetarische rondreis door de populaire oosterse landen met creatieve, geurige en pikante gerechten, waarbij de ingrediënten vrijwel niet van vlees te onderscheiden zijn.

Oosters vegetarisch is een inspiratie voor de oosterse vleesloze dagen. Het boek bevat, naast een inleiding tot de oosterse keuken, receptuur uit Thailand, India, China, Korea, Japan, Indonesië en Vietnam. Burg heeft het gebruik van eerlijke en vooral verse ingrediënten hoog in het vaandel staan.
De eigentijdse recepten gaan vergezeld van fraaie foto’s van de hand van haar echtgenoot en wijnschrijver Erik Spaans, met wie zij vanuit haar thuisbasis in Zuid Italië de hele wereld over reist, op zoek naar culinaire, maar bovenal vegetarische inspiratie.

De pers over de boeken van Jolande Burg:

‘Burg pleit voor één of meer vleesloze dagen per week, met LaVita è Bella! is dat niet zo moeilijk.’ - telegraaf.nl/vrouw

‘De Zon op je Bord is een geheel vegetarisch kookboek, in mediterrane stijl, met originele, duidelijke recepten. Een aanrader voor iedereen die van lekker koken houdt.’ - vegatopia.com

‘De Zon op je Bord is niet alleen voor de vegetariërs maar ook voor mensen die gewoon eens een ‘vleesloze’ maaltijd willen eten! - kookboek.nl


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken