Marc Declercq, Sergio Herman, Tony Le Duc en Koen Bauters - Sergio Trilogie

Sergio Trilogie

Een boek van Marc Declercq, Sergio Herman, Tony Le Duc en Koen Bauters

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Sergio Trilogie, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Sergio Feest is een verzameling recepten van Sergio Herman, chefkok van restaurant Oud Sluis. Deze recepten geven je inspiratie om feestelijke gerechten aan tafel te brengen. Bij eender welke feestelijke gelegenheid. Aangevuld met Sergio’s favoriete logeeradressen en met tips waar je met je kinderen kan gaan uit eten.

Sergio Op reis is een verzameling recepten van Sergio Herman, chefkok van restaurant Oud Sluis. Het zijn eenvoudige bereidingen die de wereld bij je thuis aan tafel brengt. Aangevuld met tientallen logeer-, winkel- en eetadressen. Sergio Herman als gids voor je citytrip.

Sergio Thuis is een verzameling recepten van Sergio Herman, chefkok van restaurant Oud Sluis. Deze recepten zijn niet ingewikkeld en kan je in de week of in de weekend voor de familie klaarmaken. Aangevuld met adressen en tips van lekkere lokale producten en restaurantjes.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken