Recept van Wat Aten Zij?:
Terug naar Wat Aten Zij?.
Wat Aten Zij? recepten
Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk
Overzicht van alle recepten
Recept van Wat Aten Zij?:
Siciliaanse couscous met vis, langoustines en mosselen
- Ingrediënten:
- peterselie, couscous, garnalen, gehakt, peterselie, knoflook, water, water, langoustines, mosselen, mul, olijfolie, peterselie, schelpdieren, knoflook, mossel, vis, vlees en witte wijn
Recept van Wat Aten Zij?:
Kip in Bamako
- Ingrediënten:
- duif, kip, kwartels en parelhoen
Recept van Wat Aten Zij?:
Risotto met asperges en kaneel
- Ingrediënten:
- asperge, asperges, courgette, erwten, groene asperges, jakobsschelpen, kip, morieljes, papardelle, prosecco, risotto, tomatensalade en tuinbonen
Recept van Wat Aten Zij?:
Voorpret voor de Salone del Gusto 2016
- Ingrediënten:
- focaccia, oosterscheldekreeft en ravioli
Recept van Wat Aten Zij?:
Gnocchi met tomaat en pesto
- Ingrediënten:
- aardappelen, basilicum, bloem, deeg, basilicum, pijnboompitten, gnocchi, olijfolie, knoflook, knoflooktenen, kruimige aardappelen, nootmuskaat, olie, olijf, olijfolie, parmezaanse kaas, parmezaanse kaas, pasta, zout en peper, pesto, pijnboompitten, puree, tomaat, knoflook, tomaten, verse peper, water en zout
Recept van Wat Aten Zij?:
Golabki: Poolse gevulde koolrolletjes
- Ingrediënten:
- alcohol, bouillon, ei, ui, gehakt, tomaat, witte wijn, half-om-halfgehakt, karwij, water, kool, koolbladeren, olijfolie, zout en peper, rijst, savooiekool, tomaat, ui, witte wijn, worstvlees, zilvervliesrijst en zout
Recept van Wat Aten Zij?:
Gegrilde uien met ansjovis
- Ingrediënten:
- olijfolie en uien
Recept van Wat Aten Zij?:
Pluk de daslook
- Ingrediënten:
- asperges, daslook, gerookte zalm, groene asperges, koriander, morieljes en risotto
Recept van Wat Aten Zij?:
Uien in miso-boter - de hartige uitjes uit de oven van Ottolenghi
Recept van Wat Aten Zij?:
In kurkuma geroosterde aubergine met yoghurt en amandel
- Ingrediënten:
- aubergine, aubergines, dadels, granaatappel, kip, koffie, lamsgehakt, saffraan, tomatensaus en yoghurt
Recept van Wat Aten Zij?:
Koken op de buis
- Ingrediënten:
- bouillon en wild
Recept van Wat Aten Zij?:
Blijf fris, maak citroen munt limonade
- Ingrediënten:
- citroen, ijsblokjes, water, siroop, suiker, verse munt en vlierbloesem
Recept van Wat Aten Zij?:
Gegrilde eikhaas - Wat aten zij?
Recept van Wat Aten Zij?:
Rijst met artisjok, asperge en ingemaakte citroen
- Ingrediënten:
- artisjokken, basmatirijst, bosui, bosuien, bouillon, citroen, citroensap, erwtjes, groene asperges, groenten, ingemaakte citroen, kippenbouillon, olijfolie, prei, rucola, olijfolie, snijbonen, tuinbonen, waterkers en zout
Recept van Wat Aten Zij?:
Maak eens Kouign-Amann
- Ingrediënten:
- aardbeien, amandelen, bitter, brioche, croissants, golden syrup, kersen, marmelade, pasta, ricotta en suikerbrood
Recept van Wat Aten Zij?:
Eten is politiek - Wat aten zij?
Recept van Wat Aten Zij?:
Gehakt met 1000 sauzen en knapperig lente-ui-broodje - Wat aten zij?
Recept van Wat Aten Zij?:
Reerug met jeneverbes-roomsaus
- Ingrediënten:
- olijfolie, boter, braadboter, gin, jenever, jeneverbessen, boter, knoflook, knoflookteen, olijfolie, peper, zout en peper, reerug, room, rosé, jenever, vlees, whisky, wildfond en zout
Recept van Wat Aten Zij?:
Asperges met vitello tonnato - Wat aten zij?
Recept van Wat Aten Zij?:
Fotoserie: Belgische café’s uit een andere tijd
- Ingrediënten:
- bloemkool
Recept van Wat Aten Zij?:
Subtiele knoflooktip
- Ingrediënten:
- broodkruim, garnalen, knoflooktenen, ijsbergsla, mayonaise, spruitjes en walnoten
Recept van Wat Aten Zij?:
Tonijnballetjes of polpettine di tonno
- Ingrediënten:
- asperges, balletjes, broodkruim, citroen, eieren, gedroogde oregano, gehakt, jakobsschelpen, kaas, olijfolie, oregano, papier, pecorino, peterselie, pijnboompitten, bladpeterselie, risotto, vruchtensap, tonijn, tonijn uit blik, verse tonijn, versgemalen zwarte peper, vis, zout en zout en peper
Recept van Wat Aten Zij?:
Gegrilde radicchio met blauwe kaas en hazelnoot
- Ingrediënten:
- chorizo, eendenborst, gegrilde paprika, kool, paprika, radicchio, risotto, rucola, spruitjes en walnoten
Recept van Wat Aten Zij?:
Salade van grapefruit, avocado, granaatappel. En voatsiperifery
- Ingrediënten:
- avocado, azijn, basilicum, dressing, eetbare bloemen, granaatappel, granaatappelpitjes, grapefruits, basilicum, melasse, milde mosterd, mosterd, olijfolie, paarse basilicum, rijpe avocado’s, roze grapefruits, peper, versgemalen zwarte peper, witte wijnazijn en zout
Recept van Wat Aten Zij?:
Ratatouille – Pixar style
- Ingrediënten:
- aubergine, aubergines, basilicum, tomaat in blik, knoflook, courgette, courgette, granaatappel, groenten, knoflook, lamsschenkel, olijfolie, basilicum, paprika, zout en peper, ratatouille, tomaat, rode mul, rode wijn, rozemarijn, saffraan, rode wijn, rozemarijn, tapenade, knoflook, tijm, tomaat, tomaten, tomatensoep, uien, basilicum, vet, water en yoghurt
Recept van Wat Aten Zij?:
Stracotto: gestoofd rundvlees met pasta - Wat aten zij?
Recept van Wat Aten Zij?:
Risotto met asperges en gebakken Sint Jakobsschelpen - Wat aten zij?
Recept van Wat Aten Zij?:
Geroosterde knolselderij met Café de Paris - saus - Wat aten zij?
Recept van Wat Aten Zij?:
Gnudi van knolselderij en ricotta met gebakken cavolo nero
- Ingrediënten:
- bloem, boter, boter, cavolo nero, citroen, citroenzest, ei, fijn griesmeel, gemalen zwarte peper, knoflook, knolselderij, ei, nootmuskaat, olijfolie, papier, pecorino, zout en peper, puree, ricotta, salieblaadjes, selderijknol, semolina, knoflook, water, zout en zout & peper
Recept van Wat Aten Zij?:
3 eenvoudige recepten met vijgen (en 2 ingewikkelde)
- Ingrediënten:
- artisjok, fruit, geitenkaas, linzen, mozzarella, olijven, perzik, rode ui, rood fruit, tuinbonen, ui, waterkers en zwarte olijven
Recept van Wat Aten Zij?:
Gegrilde uien met ansjovis
- Ingrediënten:
- olijfolie en uien
Recept van Wat Aten Zij?:
Vlierbloesempannenkoekjes
- Ingrediënten:
- aardbeien, amandelen, appel, asperge, bosbessen, eekhoorntjesbrood, golden syrup, honing, kaneel, kersen, ricotta, vlierbloesem en zwarte peper
Recept van Wat Aten Zij?:
Churros, morcilla en zo meer in Andalucia
- Ingrediënten:
- bonen, chorizo, ham en mosselen
Recept van Wat Aten Zij?:
Hertenstoof met veel wijn en een beetje geduld
- Ingrediënten:
- eend, fazant, geit, linzen, pancetta, polenta, wild en zuurkool
Recept van Wat Aten Zij?:
Kimchi tosti tegen de thuiswerksleur - Wat aten zij?
Recept van Wat Aten Zij?:
Kijken: Cooked van Michael Pollan
- Ingrediënten:
- alcohol, brood, gist, kaas, ravioli, vlees, worst en zuurkool
Recept van Wat Aten Zij?:
Amandel-ricotta-polenta cake
- Ingrediënten:
- abrikozen, amandel, amandelen, blanke amandelen, bloedsinaasappel, boter, cake, campari, citroen, citroenen, citroensap, citroenzest, dikke yoghurt, eigeel, eiwitten, fijne polenta, ei, jam, kersen, kweepeer, limoncello, maïsmeel, marmelade, polenta, ricotta, sinaasappel, sinaasappeljam, suiker, vijgen, yoghurt en boter
Recept van Wat Aten Zij?:
Een slok oesters met Bloody Mary - Wat aten zij?
Recept van Wat Aten Zij?:
De Ark van de Smaak in Nederland - het boek - Wat aten zij?
Recept van Wat Aten Zij?:
Reerug met jeneverbes-roomsaus
- Ingrediënten:
- olijfolie, boter, braadboter, gin, jenever, jeneverbessen, boter, knoflook, knoflookteen, olijfolie, peper, zout en peper, reerug, room, rosé, jenever, vlees, whisky, wildfond en zout
Recept van Wat Aten Zij?:
Coulibiac - russisch/franse zalmpastei met boekweit en paddenstoelen
Recept van Wat Aten Zij?:
Gegrilde octopus met kikkererwtenpuree - Wat aten zij?
Recept van Wat Aten Zij?:
Bloemkool met dragon en bruine boter à la Tim Mälzer
- Ingrediënten:
- bieslook, bloemkool, bloemkoolroosjes, boter, brood, dragon, eend, eieren en water
Recept van Wat Aten Zij?:
Panzanella met gerookte makreel uit Russell Norman’s ‘Venetië’
- Ingrediënten:
- azijn, basilicum, boter, boter, brood, gerookte makreel, makreel, olijfolie, zout en peper, tomaat, rode wijn azijn, rode wijnazijn, olijfolie, tomaten, peper, vlees en zout
Recept van Wat Aten Zij?:
Vlierbloesempannenkoekjes
- Ingrediënten:
- aardbeien, amandelen, appel, asperge, bosbessen, eekhoorntjesbrood, golden syrup, honing, kaneel, kersen, ricotta, vlierbloesem en zwarte peper
Recept van Wat Aten Zij?:
Arminiusmarkthalle in Berlijn, geen hipster te bekennen
- Ingrediënten:
- vis
Recept van Wat Aten Zij?:
De lekkerste (afhaal)restaurants van 2020 - Wat aten zij?
Recept van Wat Aten Zij?:
De Vitello Tonnato à la Kees Elfring – ongeveer
- Ingrediënten:
- alcohol, azijn, olijfolie, water, laurier, borlottibonen, citroen, citroensap, eidooier, witte wijn, groenten, kalfsfond, kalfsvlees, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, olijven, passata, pasta, peper, zout en peper, prei, sjalot, bleekselderij, knoflook, knoflook, tomaat, tonijn, ui, peper, vet, vis, water, witte bonen, witte tonijn, witte ui, witte wijn, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout en zwarte olijven
Recept van Wat Aten Zij?:
Kijken: taco's en ander Latijns-Amerikaans streetfood - Wat aten zij?
Recept van Wat Aten Zij?:
Subtiele knoflooktip
- Ingrediënten:
- broodkruim, garnalen, knoflooktenen, ijsbergsla, mayonaise, ratatouille, spruitjes en walnoten
Recept van Wat Aten Zij?:
In kurkuma geroosterde aubergine met yoghurt en amandel
- Ingrediënten:
- aubergine, aubergines, dadels, granaatappel, kip, koffie, lamsgehakt, mozzarella, olijven, saffraan, tomatensaus en yoghurt
Recept van Wat Aten Zij?:
4 lekkere Negroni's & 1 mislukte (die ook lekker is) - Wat aten zij?
Recept van Wat Aten Zij?:
Intens genieten bij Restaurant Breda
- Ingrediënten:
- pecorino
Recept van Wat Aten Zij?:
Eetluisteren: de lekkerste podcasts - Wat aten zij?
Recept van Wat Aten Zij?:
Wild zwijn rollade van de barbecue- bbq'en kan ook in de winter!
Recept van Wat Aten Zij?:
Slagersbloed - Wat aten zij?
Recept van Wat Aten Zij?:
Gevulde en gefrituurde olijven: Olive all’Ascolana
- Ingrediënten:
- alcohol, aubergine, brood, ei, groene olijven, kaas, kippenvlees, kruidnagel, mozzarella, olijfolie, olijven, oud witbrood, paneermeel, parmezaanse kaas, saffraan en venkel
Recept van Wat Aten Zij?:
The geometry of pie - Wat aten zij?
Recept van Wat Aten Zij?:
Risotto van verse rivierkreeftjes: heerlijke ongediertebestrijding
- Ingrediënten:
- asperges, groene asperges, pernod, radicchio en risotto
Recept van Wat Aten Zij?:
Machaca: Mexicaanse pulled beef & andere heerlijkheden
- Ingrediënten:
- azijn, olijfolie, laurier, tomaat in blik, knoflook, crème fraîche, gemalen komijn, knoflook, gerookt paprikapoeder, groene pepers, kaneelstokje, knoflook, komijn, kruidenmengsel, laurierblaadjes, limoensap, olijfolie, oregano, paprika, peper, pepers, zout en peper, rode paprika, rode pepers, rode pepertjes, rode uien, rode wijn azijn, runderbouillon, short rib, knoflook, tomaat, tomatensaus, ui, uien, ui, verse koriander, peper, vet, vlees, worcestersaus en zout
Recept van Wat Aten Zij?:
Amsterdamse snoekbaars van om de hoek
- Ingrediënten:
- aardappelpuree, cantharellen, citroenzest, dille, gerookte forel, olijfolie, prei, risotto, snoekbaars, tomaat, venkel en zuurkool
Recept van Wat Aten Zij?:
Ligurisch konijn - Wat aten zij?
Recept van Wat Aten Zij?:
Carluccio’s pasta met kippenlever, eekhoorntjesbrood en truffel
- Ingrediënten:
- alcohol, eekhoorntjesbrood, fruit, geconcentreerde tomatenpuree, gedroogd eekhoorntjesbrood, parmezaanse kaas, kippenlever, kippenlevertjes, ui, marsala, medium dry sherry, olijfolie, pasta, zout en peper, sherry, tagliatelle, tomatenpuree, truffelpasta, ui, versgemalen zwarte peper, water, water en zout
Recept van Wat Aten Zij?:
Sint Jakobsschelpen met dukkah en bacon op bonenpuree
- Ingrediënten:
- bloemkool, bonen, chili, feta, geklaarde boter, jakobsschelpen, kip, komijn, risotto en scheermessen
Recept van Wat Aten Zij?:
Borlotti bonen met verse marjolein
- Ingrediënten:
- alcohol, ansjovis, artisjok, asperges, bleekselderij, bonen, borlottibonen, bouillon, cannellinibonen, ui, garnalen, olijfolie, knoflook, longhaas, marjolein, olijfolie, parelhoen, zout en peper, roze peper, schapenricotta, sperziebonen, spinazie, tomaat, tonijn, tuinbonen, venusschelpen, wijn en zwarte olijven
Recept van Wat Aten Zij?:
Gegrilde aubergines met yoghurt, saffraan en granaatappel
- Ingrediënten:
- aubergine, aubergines, basilicum, bloemkool, bonenkruid, citroen, citroensap, gember, granaatappel, granaatappelpitjes, groene kruiden, hummus, kip, knoflook, komijn, koriander, korianderblaadjes, makreel, muntsaus, olijfolie, pecorino, zout en peper, pijnboompitten, pistache, saffraan, saffraandraadjes, sinaasappel, sperziebonen, turkse yoghurt, venkel, verse basilicum, wortel, yoghurt en zeeduivel
Recept van Wat Aten Zij?:
Machaca: Mexicaanse pulled beef & andere heerlijkheden
- Ingrediënten:
- azijn, olijfolie, laurier, tomaat in blik, knoflook, crème fraîche, gemalen komijn, knoflook, gerookt paprikapoeder, groene pepers, kaneelstokje, knoflook, komijn, kruidenmengsel, laurierblaadjes, limoensap, olijfolie, oregano, paprika, peper, pepers, zout en peper, rode paprika, rode pepers, rode pepertjes, rode uien, rode wijn azijn, runderbouillon, short rib, knoflook, tomaat, tomatensaus, ui, uien, ui, verse koriander, peper, vet, vlees, worcestersaus en zout
Recept van Wat Aten Zij?:
Vietnamese Pho met eend
- Ingrediënten:
- anijs, basilicum, bouillon, chili, eend, eendenborsten, eendenvet, eiernoedels, fruit, gember, groene kruiden, groenten, taugé, hoisinsaus, kaneelstokje, kaneelstokje, kastanje champignons, kip, kippenbouillon, knoflook, kokos, kruiden, limoensap, munt, noedels, oestersaus, paddestoelen, paksoi, pinda’s, rode chilipeper, shiitake, sjalot, spinazie, sugarsnaps, taugé, knoflook, gember, verse koriander, peper, vet, vlees, witte kool en zout
Recept van Wat Aten Zij?:
In Istanbul: ijzerwaren en lekkernijen
- Ingrediënten:
- eend, hummus, lamsgehakt, muntsaus, paprika en walnoten
Recept van Wat Aten Zij?:
Alle goeds in 2019!
- Ingrediënten:
- appelmoes, beslag, bloem, bolletje, boter, bramenjam, eidooier, eieren, eiwitten, jam, koek, melk, melk, poedersuiker, rozijnen, zout, suiker, vanille-ijs en zout
Recept van Wat Aten Zij?:
Siciliaanse couscous met vis, langoustines en mosselen
- Ingrediënten:
- peterselie, couscous, garnalen, gehakt, peterselie, knoflook, water, water, langoustines, mosselen, mul, olijfolie, peterselie, schelpdieren, knoflook, mossel, vis, vlees en witte wijn
Recept van Wat Aten Zij?:
Lekker eten in Turijn, slow én fast
- Ingrediënten:
- chocolade, espresso, funghi porcini, gnocchi, ijs, melk, porcini, risotto en spaghetti
Recept van Wat Aten Zij?:
Wild wijn wandelen in de Pfalz - Wat aten zij?
Recept van Wat Aten Zij?:
De 5 lekkerste restaurants van 2019 - Wat aten zij?
Recept van Wat Aten Zij?:
Social distancing: hoe geef je dan de peper aan? - Wat aten zij?
Recept van Wat Aten Zij?:
2 leuke food-events in Amsterdam - Wat aten zij?
Recept van Wat Aten Zij?:
Mosselen met vadouvan, vermouth en venkel
- Ingrediënten:
- olijfolie, fruit, kooknat, mosselen, noilly prat, olijfolie, stokbrood, vadouvan, venkelknol, vermout, mossel, water en witte vermout
Recept van Wat Aten Zij?:
Intens genieten bij Restaurant Breda
- Ingrediënten:
- pecorino
Recept van Wat Aten Zij?:
Ceviche van zeebaars en avocado
- Ingrediënten:
- avocado, avocado, borlottibonen, chilivlokken, citroen, komkommer, langoustines, laurier, limoenen, olijfolie, parelhoen, pulled beef, radijsjes, radijzen, rode ui, salsa, olijfolie, verse koriander, vis, zeebaars, zeebaarsfilets en zout
Recept van Wat Aten Zij?:
Salone del Gusto 2016 in Turijn
- Ingrediënten:
- focaccia, kaas, lever, linzen, olijven, oosterscheldekreeft, pens, ravioli, worst, zout en zwezerik
Recept van Wat Aten Zij?:
Amandelgebak met pruimen, bramen en laurier - Wat aten zij?
Recept van Wat Aten Zij?:
Pesto alla Trapanese - Wat aten zij? - Siciliaanse pesto
Recept van Wat Aten Zij?:
Salone del Gusto 2016 in Turijn
- Ingrediënten:
- hart, kaas, lever, olijven, orgaanvlees, pens, worst, zout en zwezerik
Recept van Wat Aten Zij?:
Around the world in seven markets - Wat aten zij?
Recept van Wat Aten Zij?:
De Vitello Tonnato à la Kees Elfring – ongeveer
- Ingrediënten:
- alcohol, azijn, olijfolie, water, laurier, citroen, citroensap, eidooier, witte wijn, groenten, kalfsfond, kalfsvlees, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, passata, peper, zout en peper, prei, sjalot, bleekselderij, knoflook, knoflook, tomaat, tonijn, ui, peper, vet, water, witte ui, witte wijn, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie en zout
Recept van Wat Aten Zij?:
Werken met Wild
- Ingrediënten:
- chocolade, fazant, fond, hert, pancetta, reebout, reerug, truffel, wijn, wild, wild zwijn, wildzwijnbout en zuurkool
Recept van Wat Aten Zij?:
Asperges, tuinbonen en gebakken schapenricotta
- Ingrediënten:
- ansjovis, asperges, bouillon, dragon, erwten, geit, gerookte zalm, groente, ham, jonge tuinbonen, kappertjes, kervel, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, ricotta, roze peper, rucola, sjalotje, tuinbonen, kruiden, verse pasta, zout en peper en zwarte olijven
Recept van Wat Aten Zij?:
Wat te doen met truffel? - Wat aten zij? Een paar eenvoudige ideeën
Recept van Wat Aten Zij?:
De stille jacht op eekhoorntjesbrood en kastanjeboleet
- Ingrediënten:
- cantharellen, eekhoorntjesbrood, eendenborst en polenta
Recept van Wat Aten Zij?:
Mijn essay in Flevo Campus jaarbundel én in Vrij Nederland - Wat aten zij?
Recept van Wat Aten Zij?:
Lofzang op de blikvisjes
- Ingrediënten:
- pasta, saffraan, sardines en zout
Recept van Wat Aten Zij?:
Patatje pimentón met pulpo - Wat aten zij?
Recept van Wat Aten Zij?:
Churros, morcilla en zo meer in Andalucia
- Ingrediënten:
- bonen, chorizo, ham en mosselen
Recept van Wat Aten Zij?:
Asperges, tuinbonen en gebakken schapenricotta
- Ingrediënten:
- ansjovis, asperges, bouillon, dragon, erwten, geit, gerookte zalm, ham, jonge tuinbonen, kappertjes, kervel, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, ricotta, roze peper, rucola, sjalotje, tuinbonen, kruiden, verse pasta, zout en peper en zwarte olijven
Recept van Wat Aten Zij?:
Zwaardvis met citroen en laurier - Wat aten zij?
Recept van Wat Aten Zij?:
Lekker eten in Turijn
- Ingrediënten:
- chocolade, espresso, funghi porcini, gnocchi, ijs, melk, porcini, risotto en spaghetti
Recept van Wat Aten Zij?:
Zomerfruit in allerlei smaken. Het kan niet op! - Wat aten zij?
Recept van Wat Aten Zij?:
Sint Jakobsschelpen in sherry-botersaus
- Ingrediënten:
- amontillado sherry, olijfolie, laurier, boter, boter, bladpeterselie, laurierblaadjes, noot, peperkorrels, zout en peper, peterselie, sherry-azijn, sint jakobsschelpen, sjalotje, suiker en zwarte peperkorrels
Recept van Wat Aten Zij?:
Spaghetti met pistou en sperziebonen
- Ingrediënten:
- asperges, bonenkruid, courgette, erwten, garnalen, kikkererwten, mul, pasta, pijlinktvis, sperziebonen en tuinbonen
Recept van Wat Aten Zij?:
Koken op de buis
- Ingrediënten:
- bouillon en wild
Recept van Wat Aten Zij?:
Salade van grapefruit, avocado, granaatappel. En voatsiperifery
- Ingrediënten:
- avocado, azijn, basilicum, dressing, eetbare bloemen, granaatappel, granaatappelpitjes, grapefruits, basilicum, melasse, milde mosterd, mosterd, olijfolie, paarse basilicum, rijpe avocado’s, roze grapefruits, peper, versgemalen zwarte peper, witte wijnazijn en zout
Recept van Wat Aten Zij?:
Ratatouille – Pixar style
- Ingrediënten:
- aubergine, aubergines, basilicum, tomaat in blik, knoflook, courgette, courgette, granaatappel, groenten, knoflook, lamsschenkel, olijfolie, basilicum, paprika, zout en peper, ratatouille, tomaat, rode mul, rode wijn, rozemarijn, saffraan, rode wijn, rozemarijn, tapenade, knoflook, tijm, tomaat, tomaten, tomatensoep, uien, basilicum, vet, water en yoghurt
Recept van Wat Aten Zij?:
Rillettes van wilde gans - Wat aten zij?
Recept van Wat Aten Zij?:
Amandel-ricotta-polenta cake
- Ingrediënten:
- abrikozen, amandel, amandelen, blanke amandelen, bloedsinaasappel, boter, cake, campari, citroen, citroenen, citroensap, citroenzest, dikke yoghurt, eigeel, eiwitten, fijne polenta, ei, jam, kersen, kweepeer, limoncello, maïsmeel, marmelade, polenta, ricotta, sinaasappel, sinaasappeljam, suiker, vijgen, yoghurt en boter
Recept van Wat Aten Zij?:
Sint Jakobsschelpen in sherry-botersaus
- Ingrediënten:
- amontillado sherry, olijfolie, laurier, boter, boter, bladpeterselie, laurierblaadjes, noot, peperkorrels, zout en peper, peterselie, sherry-azijn, sint jakobsschelpen, sjalotje, suiker en zwarte peperkorrels