Jasper Faber

We hebben één boek van Jasper Faber waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Jasper Faber? Registreren is gratis!

Boeken van Jasper Faber

Recepten van Jasper Faber

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Mister Kitchen en Jasper Faber - El Bulli

Diner / nagerecht uit El Bulli:

Limoenroom

Ingrediënten:
auteurangélique schmeinck, lemon curd, limoenrasp, slagroom, water en zure room

Een recept uit Mister Kitchen en Jasper Faber - El Bulli

Diner / hoofdgerecht uit El Bulli:

Aardappel & zee

Ingrediënten:
aardappel, auteuredwin vinke, kabeljauwfilet, slagroom, visbouillon, witte peper, witte wijn, zeewater, zeewatergelei zeegroenten en klei en zout

Soort:
vis
Een recept uit Mister Kitchen en Jasper Faber - El Bulli

Recept uit El Bulli:

Bloemkool & Houtskool

Ingrediënten:
auteurkobe desramaults, bloemkoolroosjes, dragonblaadjes, fleur de sel, karnemelk, kokosslagroom, laurier, raapzaadolie, roomboter, sjalot, vlierbloesemazijn, zuring en zwarte peper

Een recept uit Mister Kitchen en Jasper Faber - El Bulli

Diner / nagerecht uit El Bulli:

Chocolade tartelette

Ingrediënten:
auteurangélique schmeinck, bloem, ei, maïzena, pure chocolade, roomboter en suiker

Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Mister Kitchen en Jasper Faber - El Bulli

Recept uit El Bulli:

Kabeljauw & ui

Ingrediënten:
auteurkristof coppens, breydelspek, buikspek, grof zeezout, kabeljauwfilet, krokant mosterdzaad, lakeersaus, poeder van boter, zalf van savenne-ui en zwarte peper

Een recept uit Mister Kitchen en Jasper Faber - El Bulli

Recept uit El Bulli:

Tomaat & champagne

Ingrediënten:
auteurniven kunz, basilicum cress, champagnedressing, crème fraîche, gele tomaat, groene tomaat, limoenrasp, peper, rode tomaat en zout

Soort:
salade
Een recept uit Mister Kitchen en Jasper Faber - El Bulli

Recept uit El Bulli:

Macadamia met Foie Gras

Ingrediënten:
atsina cress, auteurfrançois geurds, eendenlever, glucose, grof zeezout, macadamienoten en suiker

Een recept uit Mister Kitchen en Jasper Faber - El Bulli

Recept uit El Bulli:

Macadamia & Foie Gras

Ingrediënten:
auteurfrançois geurds, crunch van panko, extra vergine olijfolie, macadamia met foie gras en vanilleijs

Een recept uit Mister Kitchen en Jasper Faber - El Bulli

Recept uit El Bulli:

Limoenbladschuim

Ingrediënten:
cappuccinomelk, djeroek poeroet, kippenbouillon, melk, peper, volle melk en zout

Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Mister Kitchen en Jasper Faber - El Bulli

Recept uit El Bulli:

Zalf van Savennui

Ingrediënten:
auteurkristof coppens, room, savenne-ui, zeezout, zoete witte ui en zwarte peper

Een recept uit Mister Kitchen en Jasper Faber - El Bulli

Diner / nagerecht uit El Bulli:

Venkelchips

Ingrediënten:
auteurangélique schmeinck, suiker, vanillemerg, venkelknol en water

Een recept uit Mister Kitchen en Jasper Faber - El Bulli

Recept uit El Bulli:

Kippenjus 2e trek

Ingrediënten:
auteurdave de belder, bleekselderij, boter, kippenjus, kippennekken, oude geuzebier, peper, prei, rietsuiker, ui, wortel en zout

Soort:
bouillon
Een recept uit Mister Kitchen en Jasper Faber - El Bulli

Recept uit El Bulli:

Scheermes & kreeft

Ingrediënten:
auteurron blaauw, gember, groene papaja, hand van boeddha, kreeft, limoenbladschuim, noilly prat, olijfolie, rode peper, scheermesjes, sjalot, vette kokosmelk, witte peper en zout

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Mister Kitchen en Jasper Faber - El Bulli

Diner / nagerecht uit El Bulli:

Chocolade & champignon

Ingrediënten:
auteurangélique schmeinck, champignons, chocolade tartelette, dragonstroop, limoenroom, taggiasche olijven en venkelchips

Een recept uit Mister Kitchen en Jasper Faber - El Bulli

Recept uit El Bulli:

Tomaat & Spaghetti

Ingrediënten:
agar-agar, auteurmoshik roth, basilicum, crutomat, extra vergine olijfolie, knoflook, parmezaanse kaas, suiker, tomatensap, ui, water, witte peper en zout

Alle recepten van Jasper Faber