Jonathan Lovekin

We hebben 5 boeken van Jonathan Lovekin waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Jonathan Lovekin? Registreren is gratis!

Boeken van Jonathan Lovekin

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Jonathan Lovekin

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Salade van farro met geroosterde paprika

Ingrediënten:
bosui, citroen, farro, feta, fijn zeezout, gemalen piment, gerookt paprikapoeder, honing, knoflook, olijfolie, oregano, rode paprika, tijm en zwarte olijven

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Plenty:

Bloemkool met saffraan

Ingrediënten:
bloemkool, groene olijven, laurier, olijfolie, peterselie, rode ui, saffraan, sultanarozijnen, water, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Kikkererwtensoep met tomaten en brood

Ingrediënten:
basilicum, basilicumpesto, bleekselderij, fijne kristalsuiker, groentebouillon, kikkererwten, laurier, olijfolie, oregano, peterselie, pomodori uit blik, tijm, tomatenpuree, ui, venkel, winterwortel, witte wijn, zout, zuurdesembrood en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:

Preikoekjes

Ingrediënten:
bakpoeder, boter, citroensap, ei, geelwortelpoeder, gemalen komijnzaad, griekse yoghurt, kaneel, knoflook, koriander, kristalsuiker, melk, olijfolie, peterselie, prei, rode chilipeper, sjalot, zelfrijzend bakmeel, zout en zure room

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Bijgerecht uit Plenty:

Rode biet, yoghurt en relish van ingemaakte citroen

Ingrediënten:
dille, gele paprika, griekse yoghurt, ingemaakte citroenschil, knoflook, koriander, korianderzaad, kristalsuiker, olijfolie, peterselie, rode biet, rode ui, tomaat in blik, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Brunch / diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty:

Zuurdesembrood met rokerig roerei van eendeneieren

Ingrediënten:
bosui, boter, chipotlepeper, eendenei, knoflook, koriander, maldon zeezout, olijfolie, pomodori, zure room, zuurdesembrood en zwarte peper

Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Knolselderij en linzen met hazelnoten en munt

Ingrediënten:
hazelnootolie, hazelnoten, laurier, munt, olijfolie, puy-linzen, rode wijnazijn, selderijknol, tijm, water, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty:

Artisjokken met citroen

Ingrediënten:
artisjok, citroen, dille, doperwten, dragon, knoflook, kristalsuiker, olijfolie, peterselie, ui, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Freekeh pilaf

Ingrediënten:
boter, citroensap, freekeh, griekse yoghurt, groentebouillon, kaneel, knoflook, koriander, munt, olijfolie, peterselie, pijnboompitten, piment, ui, zout en zwarte peper

Soort:
couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Plenty:

Driekleurige aubergine (en meer)

Ingrediënten:
aubergine, buffelmozzarella, cherrytomaatjes, gele paprika, kappertje, koriander, maldon zeezout, olijfolie, rode wijnazijn en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Ontbijt / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Omeletten met snijbiet en saffraan

Ingrediënten:
citroensap, crème fraîche, ei, kruiden, knoflook, melk, peper, plantaardige olie, saffraan, snijbiet, vastkokende aardappel, water en zout

Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty:

Aardperen met manouri en basilicumolie

Ingrediënten:
aardpeer, basilicum, kerstomaat, citroen, knoflook, manourikaas, olijfolie, peterselie, roodlof, tijm, water, witlof, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Linzen met gegrilde aubergine

Ingrediënten:
aubergine, bleekselderij, bruine basterdsuiker, cherrytomaatjes, crème fraîche, dille, donkere linzen, koriander, laurier, olijfolie, peterselie, rode wijnazijn, tijm, witte ui, wortel, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty:

Gekarameliseerde-knoflooktaart

Ingrediënten:
balsamicoazijn, crème fraîche, ei, geitenkaas, harde geitenkaas, knoflook, kristalsuiker, olijfolie, roomboterbladerdeeg, rozemarijn, slagroom, tijm, water, zout en zwarte peper

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Quinoasalade met gedroogde Iraanse limoen

Ingrediënten:
basmatirijst, bosui, citroensap, feta, gemalen iraanse gedroogde limoen, knoflook, munt, olijfolie, oregano, quinoa, salie, wilde rijst, zoete aardappel, zout en zwarte peper

Soort:
salade / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Tomatenfeest

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bruine basterdsuiker, couscous, dragon, fregola, gele cherrytomaten, groene tomaat, knoflook, munt, olijfolie, oregano, tomberry's, trostomaat, water, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:

Hete yoghurtsoep met tuinbonen

Ingrediënten:
bleekselderij, citroen, dille, ei, griekse yoghurt, kervel, knoflook, langkorrelrijst, laurier, olijfolie, peterselie, tijm, tuinbonen, ui, winterwortel, witte peper en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Plenty:

Gebakken kikkererwten met griekse yoghurt

Ingrediënten:
citroensap, griekse yoghurt, karwijzaad, kikkererwten, knoflook, koriander, munt, olijfolie, snijbiet, wortel, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Plenty:

Watermeloen met feta

Ingrediënten:
basilicum, feta, olijfolie, rode ui en watermeloen

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Mango-rijstsalade met kokos

Ingrediënten:
arachideolie, bosui, boter, citroen, kokosvlokken, koriander, mango, munt, pandanrijst, pinda's, rode camarguerijst, rode chilipeper, rode paprika, sjalot, thais basilicum, water en zout

Soort:
salade / rijst / vegetarisch
Alle recepten van Jonathan Lovekin