Terug naar Émilie Guelpa.

Recepten van Émilie Guelpa

Overzicht van de recepten

Een recept uit Émilie Guelpa - Desserts met allure

Diner / nagerecht uit Desserts met allure:

Mango & kokos

Ingrediënten:
basilicum, eiwitten, poedersuiker, poedersuiker, kokosnoot, kokosroom, limoen, mango en meringues

Soort:
fruit / zoet / vegetarisch
Een recept uit Émilie Guelpa - Desserts met allure

Diner / nagerecht uit Desserts met allure:

Tirami…zo

Ingrediënten:
cacao, chocolade, espresso, boter, lange vingers, mascarpone, rietsuikersiroop, slagroom en vanille-extract

Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Émilie Guelpa - Desserts met allure

Diner / nagerecht uit Desserts met allure:

Chocoladetaart

Ingrediënten:
cacao, boter, gezouten boter, poedersuiker, karamelsaus, melk, pure chocolade, slagroom en dille

Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Émilie Guelpa - Desserts met allure

Diner / nagerecht uit Desserts met allure:

Pecan pie met banaan

Ingrediënten:
bananen, boter, poedersuiker, karamelsaus, koriander, mascarpone, pecannoten, slagroom en vanillestokje

Soort:
fruit / zoet / vegetarisch
Een recept uit Émilie Guelpa - Desserts met allure

Diner / nagerecht uit Desserts met allure:

Crumble met perzik

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, fleur de sel, boter, poedersuiker, marjolein, mascarpone, perziken, siroop, slagroom, koriander, tarwemeel, verveine en water

Soort:
fruit / zoet / vegetarisch
Een recept uit Émilie Guelpa - Desserts met allure

Diner / nagerecht uit Desserts met allure:

Mont-blancverkenning

Ingrediënten:
eiwitten, kastanje, kastanjepasta, poedersuiker, mascarpone, meringues, slagroom, vanillestokje en water

Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Émilie Guelpa - Desserts met allure

Diner / nagerecht uit Desserts met allure:

In naam van de braam

Ingrediënten:
biscuits, gelatine, bramen, kaapse goudbessen, lange vingers, slagroom, suiker, water en witte chocolade

Soort:
fruit / zoet / vegetarisch
Een recept uit Émilie Guelpa - Desserts met allure

Diner / nagerecht uit Desserts met allure:

Pistachefinanciertjes & rood fruit

Ingrediënten:
aardbeien, amandelpoeder, bramen, eiwitten, frambozen, boter, poedersuiker, pistaches, pistachepasta, rietsuikersiroop, tarwemeel en vanille-ijs

Soort:
fruit / zoet / vegetarisch
Een recept uit Émilie Guelpa - Desserts met allure

Diner / nagerecht uit Desserts met allure:

Île flottante

Ingrediënten:
eiwitten, poedersuiker, boter, karamelsaus, pinda’s, slagroom en vanillesaus

Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Émilie Guelpa - Desserts met allure

Diner / nagerecht uit Desserts met allure:

Millefeuille & vijgen

Ingrediënten:
banketbakkersroom, eieren, poedersuiker, maïzena, melk, bladerdeeg, slagroom, vanillestokje en vijgen

Soort:
fruit / zoet / vegetarisch
Een recept uit Émilie Guelpa - Desserts met allure

Diner / nagerecht uit Desserts met allure:

Pruimen toe

Ingrediënten:
amandelmelk, dille, poedersuiker, mascarpone, pruimen, slagroom en vanillestokje

Soort:
fruit / zoet / vegetarisch
Een recept uit Émilie Guelpa - Desserts met allure

Diner / nagerecht uit Desserts met allure:

Fruit & granité

Ingrediënten:
aardbeien, amandelen, citroen, poedersuiker, mango, munt, dille, watermeloen en witte aalbessen

Soort:
fruit / zoet / vegetarisch
Een recept uit Émilie Guelpa - Desserts met allure

Diner / nagerecht uit Desserts met allure:

Citrus & rood fruit

Ingrediënten:
aardbeienijs, citroen, dille, grapefruit, koekjes, rode aalbessen, sinaasappels en suiker

Soort:
fruit / vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Émilie Guelpa - Desserts met allure

Diner / nagerecht uit Desserts met allure:

Puur chocolade

Ingrediënten:
amandelpoeder, bruine basterdsuiker, cacao, chocoladecake, cornflakes, eidooier, boter, melk, sesamzaad, slagroom, tarwemeel en zout

Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Émilie Guelpa - Desserts met allure

Diner / nagerecht uit Desserts met allure:

Terrine van rood fruit

Ingrediënten:
aardbeien, bonenkruid, bramen, frambozen, griekse yoghurt, limoen, rode aalbessen, vanillestokje en water

Soort:
fruit / zoet / vegetarisch
Een recept uit Émilie Guelpa - Desserts met allure

Diner / nagerecht uit Desserts met allure:

Rondje fruitsalade

Ingrediënten:
aardbeien, basilicum, frambozen, kaapse goudbessen, olijfolie, rietsuikersiroop, rode aalbessen, verveine, watermeloen en zwarte bessen

Soort:
fruit / zoet / vegetarisch
Een recept uit Émilie Guelpa - Desserts met allure

Diner / nagerecht uit Desserts met allure:

Peer & vanille

Ingrediënten:
citroen, dille, karamelsaus, peren, phlox, slagroom, suiker, vanillestokje, vlambloemetjes en water

Soort:
fruit / zoet / vegetarisch
Een recept uit Émilie Guelpa - Desserts met allure

Diner / nagerecht uit Desserts met allure:

Citrus & honing

Ingrediënten:
amandelpoeder, citroen, eiwitten, honing, poedersuiker, grapefruit, honingraat, kumquats, mascarpone, sesamzaad, sinaasappels, slagroom, tarwemeel, vanillestokje en zout

Soort:
fruit / zoet / vegetarisch
Een recept uit Émilie Guelpa - Desserts met allure

Diner / nagerecht uit Desserts met allure:

Kokosrijstpudding & mango

Ingrediënten:
basilicum, basmatirijst, bruine basterdsuiker, cashewnoten, fruit, kokosmelk, kokosroom, limoen, marjolein en water

Soort:
zoet / rijst / vegetarisch
Een recept uit Émilie Guelpa - Desserts met allure

Diner / nagerecht uit Desserts met allure:

Frambozenijs met yoghurt & olijfolie

Ingrediënten:
agavesiroop, bruine basterdsuiker, diepvriesframbozen, eiwitten, poedersuiker, griekse yoghurt, meringues, olijfolie, sinaasappel, citroensap, vanillestokje en water

Soort:
fruit / zoet / vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Émilie Guelpa - Desserts met allure

Diner / nagerecht uit Desserts met allure:

Rondom rabarber

Ingrediënten:
aardbeien, bruine basterdsuiker, fleur de sel, boter, griekse yoghurt, poedersuiker, rabarber, rietsuikersiroop en tarwemeel

Soort:
fruit / zoet / vegetarisch
Een recept uit Émilie Guelpa - Desserts met allure

Diner / nagerecht uit Desserts met allure:

Sabayon met rood fruit

Ingrediënten:
aardbeien, blauwe bessen, bramen, eidooier, frambozen, kersen, rode aalbessen, salie, sinaasappelbloesemwater en suiker

Soort:
fruit / zoet / vegetarisch
Een recept uit Émilie Guelpa - Desserts met allure

Diner / nagerecht uit Desserts met allure:

Roomwafel met rood fruit

Ingrediënten:
aardbeien, eieren, frambozen, boter, gedroogde gist, grapefruit, karamelsaus, melk, rode aalbessen, slagroom, suiker, tarwemeel, zout, wafels, walnoten en water

Soort:
fruit / zoet / vegetarisch
Een recept uit Émilie Guelpa - Desserts met allure

Diner / nagerecht uit Desserts met allure:

Schwarzwald anders

Ingrediënten:
amandelpoeder, chocoladecake, eiwitten, poedersuiker, kersen, mascarpone, pure chocolade, slagroom, tarwemeel en zout

Soort:
fruit / zoet / vegetarisch
Een recept uit Émilie Guelpa - Desserts met allure

Diner / nagerecht uit Desserts met allure:

Ananasmysterie

Ingrediënten:
babyananas, eiwitten, boter, poedersuiker, lichtbruine basterdsuiker, limoen, meringues, munt, vanille-ijs en vanillestokje

Soort:
fruit / zoet / vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Émilie Guelpa - Desserts met allure

Diner / nagerecht uit Desserts met allure:

Pavlova met rood fruit

Ingrediënten:
aardbeien, eiwitten, frambozen, poedersuiker, kaapse goudbessen, limoen, mascarpone, meringues, munt, rode aalbessen en slagroom

Soort:
fruit / zoet / vegetarisch