Sarah Woodward

We hebben 5 boeken van Sarah Woodward waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Sarah Woodward? Registreren is gratis!

Boeken van Sarah Woodward

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Sarah Woodward

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Bijgerecht uit De Marokkaanse keuken:

kweepeergelei

Ingrediënten:
kweepeer, suiker en water

Keuken:
Spaans / Marokkaans
Soort:
fruit / chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Recept uit De Marokkaanse keuken:

amandel-kaneelkoekjes

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eidooier, fijne suiker, foelie, gemalen amandelen, kaneel en nootmuskaat

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

rundvleestajine met pruimen

Ingrediënten:
boter, gedroogde pruimen, gemberpoeder, honing, kaneelstokje, runderstoofvlees, saffraandraadjes, sesamzaad, ui, verse koriander, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / tajine
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Recept uit De Marokkaanse keuken:

zoetzure auberginesalade

Ingrediënten:
aubergines, basilicum, bleekselderij, courgette, groene olijven, kappertjes, majoraan, olijfolie, oregano, peterselie, rodewijnazijn, suiker, tomaat, ui en zeezout

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Recept uit De Marokkaanse keuken:

marsepeinsnoepjes

Ingrediënten:
gemalen amandelen, suiker, vanillestokje en water

Keuken:
Spaans / Marokkaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

pittige garnalen

Ingrediënten:
cayennepeper, gemalen komijnzaad, gemberpoeder, garnaal, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, verse koriander, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Belgisch / Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:

spinazie met kikkererwten

Ingrediënten:
fijn zeezout, gedroogd rood spaans pepertje, gemalen komijn, kikkererwten, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, rodewijnazijn, saffraandraadjes, sherryazijn, spinazie en versgemalen zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

gegrilde pittige kippetjes

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, gemalen komijn, grof zeezout, kip, komijnzaad, olijfolie, paprikapoeder en verse peterselie

Keuken:
Marokkaans
Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:

sinaasappelsla

Ingrediënten:
citroen, kaneel, little gem, olijfolie, oranjebloesemwater, sinaasappel en suiker

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:

rijstvulling voor briouats

Ingrediënten:
amandelen, boter, kokosbloesempoedersuiker, langkorrelrijst, oranjebloesemwater, volle melk, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

duif met amandelen

Ingrediënten:
amandelen, amandelsnippers, duif, grof zeezout, boter, saffraandraadjes, spaanse ui, verse koriander, verse peterselie en versgemalen zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

kip met aubergines

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, honing, kaneelstokje, kip, knoflook, olijfolie, saffraandraadjes, ui, versgemalen zwarte peper, water, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

zeeduivel op moors-arabische wijze

Ingrediënten:
olijfolie, pijnboompitten, rozijn, saffraandraadjes, spaanse ui, water, witte fruitige wijn, zeeduivelstaart, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans / Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

tujubi´s sardinetajine

Ingrediënten:
gemberpoeder, kaneel, olijfolie, sardinefilets, ui, venkelknol, verse koriander, verse munt en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / tajine
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:

gemarineerde courgettes

Ingrediënten:
cayennepeper, courgette, gemalen komijn, ingelegde citroen, knoflook, olijfolie extra vergine, paprikapoeder, verse koriander, wittewijnazijn en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:

tuinbonen met koriander

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, tuinbonen, ui, verse koriander, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegetarisch
Alle recepten van Sarah Woodward