Sarah Woodward

We hebben 5 boeken van Sarah Woodward waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Sarah Woodward? Registreren is gratis!

Boeken van Sarah Woodward

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Sarah Woodward

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

ansjovistajine

Ingrediënten:
cayennepeper, gemalen komijn, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, sardines, tomaat, verse ansjovis, verse koriander, verse peterselie en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / tajine
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:

spinazie met kikkererwten

Ingrediënten:
fijn zeezout, gedroogd rood spaans pepertje, gemalen komijn, kikkererwten, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, rodewijnazijn, saffraandraadjes, sherryazijn, spinazie en versgemalen zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

pasta met sardines

Ingrediënten:
bucatini, kaneel, krenten, nootmuskaat, olijfolie, oud witbrood, pijnboompitten, sardines, spaghetti, ui, venkel, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Marokkaans / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

kebab met eieren

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, citroen, ei, gemalen komijn, kaneelstokje, knoflook, lamsbout, paprikapoeder, ui, verse koriander, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, water en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:

komkommersalade

Ingrediënten:
citras, kaneel, komkommer, oranjebloesemwater, sinaasappel, suiker en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

duif met amandelen

Ingrediënten:
amandelen, amandelsnippers, duif, grof zeezout, boter, saffraandraadjes, spaanse ui, verse koriander, verse peterselie en versgemalen zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / nagerecht uit De Marokkaanse keuken:

amandel-roompudding

Ingrediënten:
amandel, boter, citroenrasp, gemalen amandelen, kaneelstokje, kaneelthee, maïzena, rijstebloem, spinsuiker en volle melk

Keuken:
Spaans / Marokkaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Recept uit De Marokkaanse keuken:

aubergines almagro

Ingrediënten:
aubergine, cayennepeper, gedroogde oregano, gemalen komijn, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, rodewijnazijn en zeezout

Keuken:
Spaans / Marokkaans
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

kefta met eieren

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, ei, gemalen komijn, paprikapoeder, rundergehakt, ui, verse koriander, verse peterselie en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / tajine
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Recept uit De Marokkaanse keuken:

zoete lamsvleescouscous

Ingrediënten:
gedroogde kikkererwten, gember, honing, kaneelstokje, lamsschouder, olijfolie, rozijnen, saffraan, snelkookcouscous, verse koriander, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, zeezout en zoete ui

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:

salade met rauwe tomaten en paprika´s

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, gemalen komijn, groene paprika, grof zeezout, ingelegde citroen, paprikapoeder, peterselie, tomaat en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Marokkaanse keuken:

gekonfijte tomaten

Ingrediënten:
amandelen, arachideolie, boter, kaneel, oranjebloesemwater, saffraandraadjes, suiker en tomaat

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Recept uit De Marokkaanse keuken:

chermoula 3 uit Fez

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, gemalen komijn, ingelegde citroen, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, selderij, verse koriander, verse peterselie en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Recept uit De Marokkaanse keuken:

zoetzure auberginesalade

Ingrediënten:
aubergines, basilicum, bleekselderij, courgette, groene olijven, kappertjes, majoraan, olijfolie, oregano, peterselie, rodewijnazijn, suiker, tomaat, ui en zeezout

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

rundvleestajine met pompoen

Ingrediënten:
arachideolie, gemalen komijn, gemberpoeder, honing, kaneel, paprikapoeder, pompoen, runderstoofvlees, saffraandraadjes, ui, verse koriander, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / tajine
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:

sinaasappelsla

Ingrediënten:
citroen, kaneel, little gem, olijfolie, oranjebloesemwater, sinaasappel en suiker

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / vegetarisch
Alle recepten van Sarah Woodward