Sarah Woodward

We hebben 5 boeken van Sarah Woodward waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Sarah Woodward? Registreren is gratis!

Boeken van Sarah Woodward

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Sarah Woodward

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Recept uit De Marokkaanse keuken:

amandel-kaneelkoekjes

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eidooier, fijne suiker, foelie, gemalen amandelen, kaneel en nootmuskaat

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegetarisch / gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

viskebabs

Ingrediënten:
cayennepeper, harissa, kaneel, knoflook, olijfolie, saffraandraadjes, sinaasappel, verse koriander, verse peterselie, water, zeeduivel en zeezout

Keuken:
Tunesisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

kiptajine met eieren

Ingrediënten:
ei, fijn zeezout, ingelegde citroen, kipfilet, kippendij, knoflook, olijfolie, saffraandraadjes, ui, verse koriander, verse peterselie en versgemalen zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte / tajine
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Basisrecept uit De Marokkaanse keuken:

harissa

Ingrediënten:
gedroogde chilipeper, gemalen komijn, gemalen koriander, knoflook, water en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegetarisch / kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:

auberginedip

Ingrediënten:
aubergine, cayennepeper, gemalen komijn, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, peterselie en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

konijn met notensaus

Ingrediënten:
amandelen, gemalen komijn, hazelnoten, knoflook, konijnfilet, olijfolie, oud wit brood, saffraandraadjes, sherry, sherryazijn, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Marokkaans / Spaans
Soort:
wild
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Drinken uit De Marokkaanse keuken:

ijs-citroendrank

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, suiker en water

Keuken:
Marokkaans / Spaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/pannacotta / drank (alcoholisch)
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Recept uit De Marokkaanse keuken:

radijssalade

Ingrediënten:
citroen, langwerpige radijs, oranjebloesemwater, sinaasappel, suiker en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / vegetarisch / groenten en aardappels
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

siciliaanse couscous met vissoep

Ingrediënten:
cayennepeper, knoflook, olijfolie, snelkookcouscous, tomaat, ui, verse peterselie, vis, water en zeezout

Keuken:
Marokkaans / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Recept uit De Marokkaanse keuken:

aubergines almagro

Ingrediënten:
aubergine, cayennepeper, gedroogde oregano, gemalen komijn, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, rodewijnazijn en zeezout

Keuken:
Marokkaans / Spaans
Soort:
vegetarisch / groenten en aardappels
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

keftatajine met pittige citroensaus

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, citroen, citroensap, gedroogde chilipeper, gemalen komijn, gemberpoeder, kaneel, komijn, lamsgehakt, paprikapoeder, saffraandraadjes, spaanse ui, ui, verse koriander, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, water en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Bijgerecht / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:

marokkaanse tuinbonensalade

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, gemalen komijn, ingelegde citroen, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, tuinbonen, verse koriander, zeezout en zwarte olijven

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

rundvleestajine met pruimen

Ingrediënten:
boter, gedroogde pruimen, gemberpoeder, honing, kaneelstokje, runderstoofvlees, saffraandraadjes, sesamzaad, ui, verse koriander, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / tajine
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

ansjovistajine

Ingrediënten:
cayennepeper, gemalen komijn, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, sardines, tomaat, verse ansjovis, verse koriander, verse peterselie en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / tajine
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Recept uit De Marokkaanse keuken:

chermoula 2

Ingrediënten:
cayennepeper, gemalen komijn, gemalen koriander, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, verse peterselie en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Drinken uit De Marokkaanse keuken:

amandelmelk

Ingrediënten:
amandelen, fijne suiker, kaneelstokje en water

Keuken:
Marokkaans / Spaans
Soort:
vegetarisch / drank (alcoholisch)
Alle recepten van Sarah Woodward