Emily Jonzen

We hebben 2 boeken van Emily Jonzen waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Emily Jonzen? Registreren is gratis!

Boeken van Emily Jonzen

Recepten van Emily Jonzen

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Emily Jonzen - De smaak van kokos

Recept uit De smaak van kokos:

Pittenbrood Van Kokosmeel

Ingrediënten:
amandelmeel, citroensap, gemengde zaden, grote eieren, kokosmeel, kokosolie, maanzaad, pitten, tl bakpoeder, zeezout, zonnebloempitten en zuiveringszout

Soort:
vegetarisch / brood en broodgerecht
Een recept uit Emily Jonzen - De smaak van kokos

Bijgerecht uit De smaak van kokos:

Geroosterde Groenten

Ingrediënten:
bimi, citroen, groene asperges, kerstomaatjes, kokosolie, sumak, teentjes knoflook, venkelknol, zeezout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Emily Jonzen - De smaak van kokos

Lunch / snack of tussendoortje uit De smaak van kokos:

Cranberry Pompoenpitrepen

Ingrediënten:
banaan, havervlokken, heet water, honing, kokosolie, medjooldadels, noot, pindakaas en pompoenpitten

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Emily Jonzen - De smaak van kokos

Snack of tussendoortje uit De smaak van kokos:

Pindakaaskoekjes

Ingrediënten:
ahornsiroop, amandelmeel, eieren, kokosbloesemsuiker, kokosmeel, kokosolie, pindakaas, pure chocolade, tl bakpoeder, vanille-extract en xanthaangom

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Emily Jonzen - De smaak van kokos

Diner / lunch / voorgerecht uit De smaak van kokos:

Bietensoep Met Mierikswortel

Ingrediënten:
bieten, groentebouillon, kokosolie, mierikswortel, peterselie, takjes tijm, yoghurt, zeezout, zure room en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / soep/bouillon
Een recept uit Emily Jonzen - De smaak van kokos

Lunch / avondmaal uit De smaak van kokos:

Garnalen Met Oosterse Groenten & Noedels

Ingrediënten:
cm verse gemberwortel, kokosolie, lente-uitjes, limoen, paksoi, palmsuiker, rauwe tijgergarnalen, rijstnoedels, rode chilipeper, sesamzaad, sugarsnaps, tamari en teentjes knoflook

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Emily Jonzen - De smaak van kokos

Lunch / avondmaal uit De smaak van kokos:

Romige Dal Van Linzen & Kokos

Ingrediënten:
cm verse gemberwortel, geel mosterdzaad, groene chilipeper, kokosmelk uit blik, kokosolie, komijnzaad, kurkumapoeder, rode linzen, teentjes knoflook, tomaten, verse koriander, yoghurt, zeezout en zwarte peper

Soort:
curry / vegetarisch
Een recept uit Emily Jonzen - De smaak van kokos

Avondmaal uit De smaak van kokos:

Vegachili Met Guacamole & Salsa

Ingrediënten:
avocado, gerookte paprikapoeder, groene paprika, kerstomaatjes, kidneybonen, kokosolie, komijnpoeder, koriander, limoensap, mild chilipoeder, rode chilipeper, sjalot, tomatenpuree, ui, zeezout, zoete aardappels, zwarte bonen en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Emily Jonzen - De smaak van kokos

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit De smaak van kokos:

Bloemkool Knoflooksoep

Ingrediënten:
bloemkool, groentebouillon, knoflook, kokosmelk, kokosolie, peterselie, zeezout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / soep/bouillon
Een recept uit Emily Jonzen - De smaak van kokos

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De smaak van kokos:

Risotto Van Par El Gort & Pompoen

Ingrediënten:
bouillon, citroen, kokosolie, muskaatpompoen, parelgort, peterselie, salieblaadjes, sjalotten, teentjes knoflook, versgemalen zwarte peper en zeezout

Soort:
vegetarisch / risotto
Een recept uit Emily Jonzen - De smaak van kokos

Brunch / lunch / bijgerecht uit De smaak van kokos:

Pittige Maiskoekjes

Ingrediënten:
amandelmelk, avocado, bloem, eieren, gehakt, gerookte paprikapoeder, kokosmeel, kokosolie, koriander, lente-uitjes, limoen, mais, rode chilipeper, sjalot, tl bakpoeder, tomaten, verse peterselie en zeezout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Emily Jonzen - De smaak van kokos

Lunch / avondmaal uit De smaak van kokos:

Kalkoenburgers Met Venkelsalade

Ingrediënten:
feta, kalkoengehakt, kokosolie, lente-uitjes, olijfolie, pecannoten, peterselie, pittige kaas, rodekool, sinaasappel, sjalot, venkelknol, venkelzaad, zeezout en zwarte peper

Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Alle recepten van Emily Jonzen