Emily Jonzen

We hebben 2 boeken van Emily Jonzen waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Emily Jonzen? Registreren is gratis!

Boeken van Emily Jonzen

Recepten van Emily Jonzen

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Emily Jonzen - De smaak van kokos

Ontbijt / lunch / snack of tussendoortje uit De smaak van kokos:

Havermout Kersen Koekjes

Ingrediënten:
ahornsiroop, boter, gedroogde zure kersen, ei, havermoutvlokken, kokosbloesemsuiker, kokosmeel, kokosolie, lichtbruine basterdsuiker, bakpoeder en kaneel

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Emily Jonzen - De smaak van kokos

Lunch / avondmaal uit De smaak van kokos:

Mexicaanse Eieren Uit De Oven

Ingrediënten:
boerenkool, eieren, kokosolie, rode chilipeper, rode paprika, rode ui, tomaten, verse koriander, zeezout en zwarte peper

Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Emily Jonzen - De smaak van kokos

Diner / lunch / voorgerecht uit De smaak van kokos:

Kippensoep Met Minimais & Limoen

Ingrediënten:
champignons, citroengras, gember, groene chilipepers, koriander, kippenbouillon, kippenpoten, kokosbloesemsuiker, kokosmelk, kokosolie, limoenen, palmsuiker, shiitakes, sjalotten en vissaus

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Emily Jonzen - De smaak van kokos

Snack of tussendoortje uit De smaak van kokos:

Pindakaaskoekjes

Ingrediënten:
ahornsiroop, amandelmeel, eieren, kokosbloesemsuiker, kokosmeel, kokosolie, pindakaas, pure chocolade, bakpoeder, vanille-extract en xanthaangom

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Emily Jonzen - De smaak van kokos

Lunch / avondmaal uit De smaak van kokos:

Romige Dal Van Linzen & Kokos

Ingrediënten:
gember, geel mosterdzaad, groene chilipeper, kokosmelk, kokosolie, komijnzaad, kurkumapoeder, rode linzen, knoflook, tomaten, verse koriander, yoghurt, zeezout en zwarte peper

Soort:
curry / vegetarisch
Een recept uit Emily Jonzen - De smaak van kokos

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De smaak van kokos:

Risotto Van Par El Gort & Pompoen

Ingrediënten:
bouillon, citroen, kokosolie, muskaatpompoen, parelgort, peterselie, salieblaadjes, sjalotten, knoflook, versgemalen zwarte peper en zeezout

Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Emily Jonzen - De smaak van kokos

Brunch / lunch / bijgerecht uit De smaak van kokos:

Pittige Maiskoekjes

Ingrediënten:
amandelmelk, avocado, bloem, eieren, gehakt, gerookt paprikapoeder, kokosmeel, kokosolie, koriander, lente-uitjes, limoen, mais, rode chilipeper, sjalot, bakpoeder, tomaten, verse peterselie en zeezout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Emily Jonzen - De smaak van kokos

Lunch / avondmaal uit De smaak van kokos:

Kalkoenburgers Met Venkelsalade

Ingrediënten:
feta, kalkoengehakt, kokosolie, lente-uitjes, olijfolie, pecannoten, peterselie, pittige kaas, rodekool, sinaasappel, sjalot, venkelknol, venkelzaad, zeezout en zwarte peper

Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Emily Jonzen - De smaak van kokos

Recept uit De smaak van kokos:

Pittenbrood Van Kokosmeel

Ingrediënten:
amandelmeel, citroensap, zaden, ei, kokosmeel, kokosolie, maanzaad, pitten, bakpoeder, zeezout, zonnebloempitten en zuiveringszout

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Emily Jonzen - De smaak van kokos

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit De smaak van kokos:

Bloemkool Knoflooksoep

Ingrediënten:
bloemkool, groentebouillon, knoflook, kokosmelk, kokosolie, peterselie, zeezout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Emily Jonzen - De smaak van kokos

Lunch / avondmaal uit De smaak van kokos:

Garnalen Met Oosterse Groenten & Noedels

Ingrediënten:
gember, kokosolie, lente-uitjes, limoen, paksoi, palmsuiker, tijgergarnalen, rijstnoedels, rode chilipeper, sesamzaad, sugarsnaps, tamari en knoflook

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Emily Jonzen - De smaak van kokos

Avondmaal uit De smaak van kokos:

Vegachili Met Guacamole & Salsa

Ingrediënten:
avocado, gerookt paprikapoeder, groene paprika, kerstomaat, kidneybonen, kokosolie, komijnpoeder, koriander, limoensap, mild chilipoeder, rode chilipeper, sjalot, tomatenpuree, ui, zeezout, zoete aardappels, zwarte bonen en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Alle recepten van Emily Jonzen