Eric Van den Hende

We hebben één boek van Eric Van den Hende waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Eric Van den Hende? Registreren is gratis!

Boeken van Eric Van den Hende

Recepten van Eric Van den Hende

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Recept uit Bakboek:

Berlijnse bollen

Ingrediënten:
banketbakkersroom, bloem, bloemsuiker, boter, citroenrasp, ei, gist, water, witte kristalsuiker en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak / frituur
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Recept uit Bakboek:

Chocoladekopjes

Ingrediënten:
melkchocolade

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / garnituur / chocolade
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Recept uit Bakboek:

Suikerwafels

Ingrediënten:
bloem, boter, eieren, gist, kristalsuiker, melk, olie, parelsuiker en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / beslag/deeg
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Riz-condé

Ingrediënten:
abrikozenconfituur, bloem, bloemsuiker, boter, eieren, frambozenpuree, gelatine, kristalsuiker, maïzena, melk, risottorijst, slagroom, suikersiroop, vanillestokje en fruit

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Petit français (madeleinetjes)

Ingrediënten:
afdekgelei, alkali, bloem, boter, citroenrasp, eieren, griessuiker, melk en vanille-essence

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak / beslag/deeg
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Hagelslagvlechten (chocoladehagelstol)

Ingrediënten:
afdekgelei, amandelschilfers, banketbakkersroom, bloem, boter, broyage, chocoladehagelslag, citroenrasp, eierdooier, eieren, gist, kristalsuiker, melk, suikerglazuur en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Fruittaartjes met vers fruit

Ingrediënten:
afdekgelei, banketbakkersroom, bloemsuiker, bretoense zanddeegbodempjes, slagroom en fruit

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Kriekentaartjes met crumble

Ingrediënten:
amandelpoeder, bakpoeder, bloem, bloemsuiker, boter, broyage, ei, krieken, kristalsuiker en lichtbruine suiker

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Bakboek:

Boterkoekjes met parelsuiker

Ingrediënten:
bloem, boter, eiwit, griessuiker, melk, parelsuiker, vanillesuiker en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Basisrecept uit Bakboek:

Basisrecept boterdeeg

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei en kristalsuiker

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Taartjes met appelfrietjes

Ingrediënten:
appels, banketbakkersroom, bloemsuiker, bretoense zanddeegbodempjes en slagroom

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Appelgozetten

Ingrediënten:
appelcompote, bladerdeeg, ei, granulésuiker, kaneelpoeder, rozijnen en vanillesuiker

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Eierkoeken

Ingrediënten:
alkali, bloem, bloemsuiker, boterroom, citroenrasp, eierdooier, eieren en kristalsuiker

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak / beslag/deeg
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Basisrecept uit Bakboek:

Crème angaise

Ingrediënten:
eierdooiers, melk, suiker en vanillestokje

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Bakboek:

Koude kaasmokken

Ingrediënten:
bloem, boter, eierdooier, gemalen kaas, maanzaad, parmezaanse kaas, rode pesto en sesamzaad

Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Bakboek:

Boterspritsstaafjes

Ingrediënten:
bloem, boter, eiwit, griessuiker, melk, melkchocolade, vanillesuiker en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Diplomatetaart Tahiti

Ingrediënten:
afdekgelei, amandelpoeder, bloem, bloemsuiker, boter, ei, eierdooiers, eiwitten, gelatineblaadjes, kristalsuiker, maïzena, pure chocolade, sinaasappelsap, slagroom en fruit

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Bakboek:

Kattentongen

Ingrediënten:
bloem, bloemsuiker, boter, ei, ganache, melkchocolade en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Basisrecept uit Bakboek:

Eiwitglazuur

Ingrediënten:
azijn, bloemsuiker, citroensap en eiwit

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet
Alle recepten van Eric Van den Hende