Terug naar Valerie Ferguson.
Overzicht van de recepten
- Ingrediënten:
- bieslook, droge witte wijn, geitenkaas, sla, knoflook, mosterd, olijfolie, stokbrood, witte wijnazijn en zwarte peper
- Keuken:
- Frans
- Ingrediënten:
- courgette, dille, dragon, kervel, olijfolie, pijnboompitten, prei, tarbotfilet, tomaat, venkelknol, witte wijn, wortel, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
- Ingrediënten:
- boter, citroen, franse kwark, kip, kippenbouillon, laurierblad, peper, tijm, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
- Ingrediënten:
- bleekselderij, laurierblad, peterselie, ui, vis, wortel en zwarte peper
- Keuken:
- Frans
- Ingrediënten:
- bleekselderij, kruidenbouquet, olie, runderschenkel, ui, wortel, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Frans
- Ingrediënten:
- aardappel, bieslook, boter, citroensap, ijswater, kippenbouillon, peper, prei, room, sjalot, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Ingrediënten:
- artisjok, boter, dragon, knoflook, majoraan, peterselie en zout
- Keuken:
- Frans
- Ingrediënten:
- bleekselderij, kalfsbotten, kippenbotten, kruidenbouquet, kruidnagel, prei, ui, wortel, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Frans
- Ingrediënten:
- aardappel, belegen cheddar, bloem, boter, citroen, dille, melk, room, sint-jakobsschelp, visbouillon, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Frans
- Ingrediënten:
- tomaat in blik, courgette, doperwt, groentebouillon, parmezaanse kaas, pasta, pesto, sjalot, sperziebonen, wortel, zongedroogde tomatenpasta, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon / aardappelgerecht
- Ingrediënten:
- dille, mul, olijfolie, pastis, peterselie en tijm
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
- Ingrediënten:
- ansjovisfilet, boter, citroensap, cognac, crème fraîche, kappertjes, knoflook, kwartelei, olijfolie, peterselie, stokbrood, tijm, tonijn in blik, verse kaas, zeezout, zwarte olijven en zwarte peper
- Keuken:
- Frans
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, cayennepeper, citroen, eierdooier, groentebouillon, knoflook, laurierblad, mosselen, peterselie, room, saffraan, sjalot, venkelzaad, visbouillon, witte wijn, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
- Ingrediënten:
- boter, olijfolie, peper, salie, sjalot, slagroom, zalmsteak en zuringblad
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
- Ingrediënten:
- bloem, boter, brandy, droge witte wijn, gedroogde tijm, gruyère, kippenbouillon, olijfolie, runderbouillon, stokbrood, suiker en ui
- Keuken:
- Frans
- Ingrediënten:
- basilicum, bloem, kappertjes, olijfolie, pijnboompitolie, tijm, tomaat, visbouillon, witte wijn, zeeduivel, zout, zwarte olijven en zwarte peper
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
- Ingrediënten:
- 4 kruidenmengsel, boter, knoflook, komijn, laurierblad, nootmuskaat, prei, salieblaadjes, spek, tijm, varkensbout, varkensschouder, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Frans
- Ingrediënten:
- aardappelen, bouquet garni, broodkruim, croûton, garnalen, knoflook, olijfolie, pastis, prei, rode paprika, saffraan, sinaasappelschil, tomaten, tomatenpasta, ui, venkelknol, visgraten, viskoppen en witte vis
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis