Valerie Ferguson

We hebben 6 boeken van Valerie Ferguson waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Valerie Ferguson? Registreren is gratis!

Boeken van Valerie Ferguson

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Valerie Ferguson

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Renate Hagenouw en Valerie Ferguson - Het Beste Uit Frankrijk

Recept uit Het Beste Uit Frankrijk:

Zeeduivel met tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, bloem, kappertjes, olijfolie, pijnboompitolie, tijm, tomaat, visbouillon, witte wijn, zeeduivel, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit Renate Hagenouw en Valerie Ferguson - Het Beste Uit Frankrijk

Recept uit Het Beste Uit Frankrijk:

Mouclade

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, cayennepeper, citroen, eierdooier, groentebouillon, knoflook, laurierblad, mosselen, peterselie, room, saffraan, sjalot, venkelzaad, visbouillon, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Renate Hagenouw en Valerie Ferguson - Het Beste Uit Frankrijk

Recept uit Het Beste Uit Frankrijk:

Turbot en papillote

Ingrediënten:
courgette, dille, dragon, kervel, olijfolie, pijnboompitten, prei, tarbotfilet, tomaat, venkelknol, witte wijn, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit Renate Hagenouw en Valerie Ferguson - Het Beste Uit Frankrijk

Voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:

Landelijke paté met prei

Ingrediënten:
4 kruidenmengsel, boter, knoflook, komijn, laurierblad, nootmuskaat, prei, salieblaadjes, spek, tijm, varkensbout of varkensschouder, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Een recept uit Renate Hagenouw en Valerie Ferguson - Het Beste Uit Frankrijk

Voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:

Franse uiensoep

Ingrediënten:
bloem, boter, brandy, droge witte wijn, gedroogde tijm, gruyère, kippen of runderbouillon, olijfolie, stokbrood, suiker en ui

Keuken:
Frans
Een recept uit Renate Hagenouw en Valerie Ferguson - Het Beste Uit Frankrijk

Recept uit Het Beste Uit Frankrijk:

Bouillabaisse

Ingrediënten:
aardappelen, bouquet garni, broodkruim, croûton, garnalen, knoflook, olijfolie, pastis, prei, rode paprika, saffraan, sinaasappelschil, tomaten, tomatenpasta, ui, venkelknol, visgraten, viskoppen en witte vis

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit Renate Hagenouw en Valerie Ferguson - Het Beste Uit Frankrijk

Voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:

Pistou

Ingrediënten:
blik tomatenstukjes, courgette, diepvriesdoperwten, groentebouillon, parmezaanse kaas, pasta, pesto, sjalot, sperziebonen, wortel, zongedroogde tomatenpasta, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / aardappel
Een recept uit Renate Hagenouw en Valerie Ferguson - Het Beste Uit Frankrijk

Voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:

Sint Jakobsschelpen

Ingrediënten:
aardappel, belegen cheddar, bloem, boter, citroen, dille, melk, room, sint-jakobsschelp, visbouillon, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Een recept uit Renate Hagenouw en Valerie Ferguson - Het Beste Uit Frankrijk

Voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:

Tapenade met kwarteleitjes

Ingrediënten:
anjovisfilet, boter, citroensap, cognac, creme fraiche of verse kaas, kappertjes, knoflook, kwartelei, olijfolie, peterselie, stokbrood, tijm, tonijn blik, zeezout, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Frans
Alle recepten van Valerie Ferguson