Vivienne Polak

We hebben één boek van Vivienne Polak waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Vivienne Polak? Registreren is gratis!

Boeken van Vivienne Polak

Recepten van Vivienne Polak

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

soep uit altamura

Ingrediënten:
aardappels, chinese broccoli, eieren, extra vergine olijfolie, groentebouillon, prei, raapstelen, snijbiet, stengels bleekselderij, tomaat, uien en zuurdesembrood

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

minestrone- soep

Ingrediënten:
aardappel, andijvie, bloemkool, chinese broccoli, courgettes, extra vergine olijfolie, groentebouillon, laurierblaadjes, olijfolie, parmezaan, prei, raapstelen, stengels bleekselderij, ui, verse doperwten en wortels

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

gepekelde zalm

Ingrediënten:
basterdsuiker, extra vergine olijfolie, kappertjes, limoncello, sinaasappel, steranijs, venkelgroen, venkelzaad, wodka en zalmzijde

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

geroosterde kip met kruiden

Ingrediënten:
basilicumblaadjes, bladpeterselie, chilipeper, gehakt, groentebouillon, komijnpoeder, laurierblaadjes, linzen, olijfolie, rode ui, scharrelkip, sjalot, stengel bleekselderij, trostomaat en wortel

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

ragu van mamma angela

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, bladpeterselie, bouquet garni, dunne plakjes pancetta, extra vergine olijfolie, gehakt, lamsschouder, laurierblad, olie, olijfolie, orecchiette, oregano, passata, pecorino, ragu, rode wijn, rosbief, rozemarijn, runderbouillon, salie, tomaten, ui, varkensribben, varkensschouder, varkensvet en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

bietensalade

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bieten, bosje bladpeterselie, dressing, extra vergine olijfolie, geitenkaas, granaatappel, munt, olijfolie, pistachenoten, rode ui, sinaasappel, witlof en wittewijnazijn

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

linzensalade

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, extra vergine olijfolie, kappertjes, laurierblad, linzen, olijfolie, pijnboompitten, sherryazijn, tomaten, ui, wortel en zachte geitenkaas

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

zoetzure sardines

Ingrediënten:
g bloem, geelwortelpoeder, kurkuma, olijfolie, saffraandraadjes, sardines, wittewijnazijn en zuurdesembrood

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

giovanna’s gehakt- balletjes

Ingrediënten:
basilicumblaadjes, bladpeterselie, brood, eieren, extra vergine olijfolie, nootmuskaat, olijfolie, parmezaan, passata, pecorino, tomaten, tomatensaus, ui en varkensgehakt

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

gemberkoekjes

Ingrediënten:
g bloem, g boter, gember, kristalsuiker, tl bakpoeder en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

aubergine- parmigiana

Ingrediënten:
aubergines, bladpeterselie, bloem, bosje basilicum, eieren, mozzarella, olijfolie, parmezaan en passata

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

bruschetta met garnalen

Ingrediënten:
bosje bladpeterselie, chilipeper, grote garnalen, limoen, olijfolie, oregano, tomaten en zuurdesembrood

Keuken:
Italiaans
Alle recepten van Vivienne Polak