N. Zerouali

We hebben 2 boeken van N. Zerouali waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van N. Zerouali? Registreren is gratis!

Boeken van N. Zerouali

Recepten van N. Zerouali

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Drinken uit Arabia:

Tunesische muntthee & koffie

Ingrediënten:
amandel, citroen, gunpowderthee, koffie, pijnboompitten, sinaasappelschil, suiker en verse munt

Keuken:
Tunesisch
Soort:
niet-alcoholische drank
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Arabia:

Bijna-een-tabouleh

Ingrediënten:
citroen, fijne bulgur, groene peper, lente-ui, olijfolie, peper, romaine sla, verse munt, verse peterselie en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
salade / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / voorgerecht uit Arabia:

Ajo blanco met abrikozen

Ingrediënten:
amandelen, fruitige olijfolie, gedroogde abrikozen, knoflook, melk, oud witbrood, sherryazijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Bijgerecht uit Arabia:

Tunesische salades - gemengd met ei

Ingrediënten:
azijn, ei, harissa, knoflook, lente-ui, olijfolie, peper, tomaat, verse peterselie en zout

Keuken:
Tunesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Bij de koffie uit Arabia:

Fadila´s meloeza koekjes

Ingrediënten:
amandelen, citroenrasp, ei en poedersuiker

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Bij de koffie uit Arabia:

Fadila´s dadelkoekjes

Ingrediënten:
bloem, boter, oranjebloesemwater, poedersuiker, suiker, walnoten, dadel en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Basisrecept uit Arabia:

Za´atar zelf nagemaakt

Ingrediënten:
oregano, sesamzaadjes, sumak en tijm

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / hoofdgerecht uit Arabia:

Berza met witte bonen, kikkererwten en spinazie

Ingrediënten:
bleekselderij, chilivlokken, chorizo, kikkererwten, knoflook, komijnzaad, kruidnagel, lamsschenkel, laurierblad, olijfolie, runderstoofvlees, spinazie, oregano, witte bonen, zeezout en zoet paprikapoeder

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Arabia:

Abs briq

Ingrediënten:
briqvellen, citroen, ei, frituurolie, grof zeezout, harissa, knoflook, olijfolie, ui, vastkokende aardappel, verse peterselie en verse tonijn

Keuken:
Tunesisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Arabia:

Tomaat-uiensalade met arganolie

Ingrediënten:
arganolie, rode ui, versgemalen zwarte peper, vleestomaat, zoete ui en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Arabia:

Komijnfriet

Ingrediënten:
frituurolie, komijnzaad, vastkokende aardappel en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch / frituur
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / hoofdgerecht uit Arabia:

Viscouscous met aardappel, wortel en spinazie

Ingrediënten:
couscous, harissa, heek, knoflook, komijn, olijfolie, paprikapoeder, saffraandraadjes, spinazie, tomatenpuree, ui, vastkokende aardappel, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Tunesisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Arabia:

Shawarma

Ingrediënten:
azijn, citroen, kaneel, kardemompeul, kruidenmengsel, kruidnagel, mastiek, olijfolie, pimentkorrels, ribeye, rode ui, rodewijnazijn, sumak, verse peterselie, witte peper, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Arabia:

Saffraancake met abrikozencrème

Ingrediënten:
amandelen, bakpoeder, ei, gewelde abrikozen, honing, patentbloem, saffraandraadjes, suiker en zonnebloemolie

Keuken:
Spaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Alle recepten van N. Zerouali