N. Zerouali

We hebben 2 boeken van N. Zerouali waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van N. Zerouali? Registreren is gratis!

Boeken van N. Zerouali

Recepten van N. Zerouali

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Arabia:

Tomaat-uiensalade met arganolie

Ingrediënten:
arganolie, rode ui, versgemalen zwarte peper, vleestomaat, zoete ui en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Bij de koffie uit Arabia:

Fadila´s dadelkoekjes

Ingrediënten:
bloem, boter, oranjebloesemwater, poedersuiker, suiker, walnoten, dadel en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / hoofdgerecht uit Arabia:

Jurgens groentetajine met artisjokken

Ingrediënten:
aardpeer, artisjok, boter, citroensap, doperwtjes, knoflook, laurierblad, olijfolie, paprikapoeder, peper, tomaat, ui, vastkokende nieuwe aardappel, venkelknol, verse koriander, verse peterselie, visfilet, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / tajine
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Arabia:

Geroosterde-auberginesalade meet tahini en granaatappel

Ingrediënten:
aubergine, citroensap, granaatappelmelasse, knoflook, lente-ui, olijfolie, peper, tahini, verse munt, verse peterselie, vleestomaat en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / nagerecht uit Arabia:

Toetje in mezzestijl

Ingrediënten:
aardbei, bloemenhoning, granaatappelmelasse, helwa en tahini

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
fruit
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Arabia:

Muhammara met amandelen

Ingrediënten:
amandelen, citroensap, granaatappelmelasse, komijnzaad, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode paprika, rode spaanse peper, walnoten en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch / groente
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Basisrecept uit Arabia:

Onze ras el-hanout

Ingrediënten:
anijszaad, foelie, gemberpoeder, kaneel, kardemom, karwijzaad, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel, lange peper, lavendel, paradijskorrels, piment, ras el hanout, rozemarijn, rozenblaadjes, steranijs, witte peper en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Drinken uit Arabia:

Tunesische muntthee & koffie

Ingrediënten:
amandel, citroen, gunpowderthee, koffie, pijnboompitten, sinaasappelschil, suiker en verse munt

Keuken:
Tunesisch
Soort:
niet-alcoholische drank
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / nagerecht uit Arabia:

Mhallabia met mandarijnstroop

Ingrediënten:
maïzena, mandarijn, mastiek, oranjebloesemwater, suiker en volle melk

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
zuivel
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Arabia:

Tortillitas de camarones

Ingrediënten:
bloem, ei, frituurolie, hollandse garnalen, knoflook, paprikapoeder, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / hoofdgerecht uit Arabia:

Notencouscous met vis

Ingrediënten:
amandel, boter, couscous, gele rozijnen, kaneel, milde olijfolie, peper, pijnboompitten, saffraandraadjes, sjalot, suiker, verse peterselie, zeebaars en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Arabia:

Shawarma

Ingrediënten:
azijn, citroen, kaneel, kardemompeul, kruidenmengsel, kruidnagel, mastiek, olijfolie, pimentkorrels, ribeye, rode ui, rodewijnazijn, sumak, verse peterselie, witte peper, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Picknick / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Arabia:

Salade chankliche

Ingrediënten:
azijn, chilivlokken, feta, olijfolie, peper, tomaat, ui, verse peterselie, za'atar, zachte geitenkaas, zout en zwarte olijven met pit

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
salade / vegetarisch / zuivel
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Arabia:

Lahm bi-´ajeen

Ingrediënten:
azijn, bloem, gezeefde tomaten, groene peper, knoflook, koriander, lamsgehakt, olijfolie, ui en zout

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Arabia:

Briouats met pittige kaas en pistachenoten

Ingrediënten:
feta, filodeeg, frituurolie, olijfolie, peper, pistachenootjes, pittige witte kaas, verse munt en verse peterselie

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegetarisch / frituur
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Arabia:

Sesam-dadelkoekjes

Ingrediënten:
bakpoeder, dadels, eiwit, fijne semolina, sesamzaad en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Snack of tussendoortje uit Arabia:

Sfouf met cacao en nootmuskaat

Ingrediënten:
amandel, bloem, cacaopoeder, kaneel, nootmuskaat, poedersuiker, sesamzaad, smen, venkelzaad en zonnebloemolie

Keuken:
Marokkaans
Soort:
zoete hapjes
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Arabia:

Marokkaanse bloemkoolsalade

Ingrediënten:
azijn, bloemkool, chermoula, olijfolie, peper, vleestomaat, zoete ui en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / vegetarisch
Alle recepten van N. Zerouali