Vanessa van Koppen

We hebben 2 boeken van Vanessa van Koppen waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Vanessa van Koppen? Registreren is gratis!

Boeken van Vanessa van Koppen

Recepten van Vanessa van Koppen

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Vanessa van Koppen en Simone van den Berg - Zalig zoet

Snack of tussendoortje uit Zalig zoet:

speculaas

Ingrediënten:
amandelschaafsel, donkere basterdsuiker, g boter, olie, rijstebloem, speculaaskruiden en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Vanessa van Koppen en Simone van den Berg - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

gingerbreadman

Ingrediënten:
bloem, ei, g boter op, gembersiroop, g poedersuiker, lichte basterdsuiker, tl kaneel, tl kardemom en zakje bakpoeder

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Vanessa van Koppen en Simone van den Berg - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

Zimsterne

Ingrediënten:
amandelen, amandelessence, amaretto, eiwitten, g poedersuiker, kirsch en tl kaneel

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Vanessa van Koppen en Simone van den Berg - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

coca de san joan

Ingrediënten:
banketbakkersroom, bloem, citroen, eidooiers, eieren, el melk, g boter, gist, kaneel, ml melk, pijnboompitten, suiker en tl zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Vanessa van Koppen en Simone van den Berg - Zalig zoet

Snack of tussendoortje uit Zalig zoet:

panellets

Ingrediënten:
aardappel, amandelpoeder, citroen, eieren, geraspte kokos, hagelslag, pijnboompitten en suiker

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Vanessa van Koppen en Simone van den Berg - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

reformatiebroodjes

Ingrediënten:
aardbeienjam, bloem, citroen, g boter, geschaafde amandelen, gist, ml melk, poedersuiker, rozijnen, vanille-essence, vanillestokje en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Vanessa van Koppen en Simone van den Berg - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

makowiec

Ingrediënten:
amandelpoeder, bloem, eidooier, eiwit, g boter, gist, honing, melk, poedersuiker, rozijnen, rum, sinaasappelschil, zakje vanillesuiker en zout

Keuken:
Pools
Soort:
vegetarisch / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Vanessa van Koppen en Simone van den Berg - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

duivekater

Ingrediënten:
bloem, citroen, eieren, g boter, gist, ml melk, suiker en tl zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Vanessa van Koppen en Simone van den Berg - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

galette des rois driekoningentaart

Ingrediënten:
bladerdeeg, citroen, eieren, el bloem, gemalen amandelen, klontje boter, ml melk, munt, rozenwater en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Vanessa van Koppen en Simone van den Berg - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

st. brigid oatcakes

Ingrediënten:
el suiker, g bloem, havermout, karnemelk, tl baksoda en zout

Soort:
vegetarisch / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Vanessa van Koppen en Simone van den Berg - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

cattern cake

Ingrediënten:
amandelpoeder, bloem, ei, g boter, karwijzaad, kristalsuiker, rozijnen, tl kaneel en zakje bakpoeder

Keuken:
Brits
Soort:
vegetarisch / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Vanessa van Koppen en Simone van den Berg - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

pumpkinpie

Ingrediënten:
eieren, g bloem, g boter, gecondenseerde melk, gemberpoeder, kaneelpoeder, klontje boter, korstdeeg, nootmuskaat, pompoen, vanillesuiker, water en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Vanessa van Koppen en Simone van den Berg - Zalig zoet

Snack of tussendoortje uit Zalig zoet:

kerststol

Ingrediënten:
amandelen, amandelpoeder, appels, citroen, cranberries, dadels, eiwit, fruit, g bloem, g boter, gist, g poedersuiker, kardemompoeder, kristalsuiker, oranjebloesemwater, rozijnen, sinaasappel, sukade, tl kaneel, vijgen en zout

Keuken:
Duits / Hollands
Soort:
vegetarisch / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Vanessa van Koppen en Simone van den Berg - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

babka

Ingrediënten:
citroen, eidooiers, g bloem, gist, glazuur, g poedersuiker, ml melk, rozijnen, vanille-essence, vanillestokje, zachte boter en zout

Keuken:
Pools
Soort:
vegetarisch / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Vanessa van Koppen en Simone van den Berg - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

corniottes de l’ascension

Ingrediënten:
eidooier, eieren, g bloem, g boter, melk, poedersuiker, zakje vanillesuiker en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Vanessa van Koppen en Simone van den Berg - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

pastéis de santa clara

Ingrediënten:
amandelpoeder, bloem, citroen, eidooiers, g boter, poedersuiker en zakje vanillesuiker

Keuken:
Portugees
Soort:
vegetarisch / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Vanessa van Koppen en Simone van den Berg - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

torta de santiago

Ingrediënten:
amandelpoeder, citroen, eieren, g poedersuiker, klontje boter en tl kaneel

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Vanessa van Koppen en Simone van den Berg - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

Volant de san cristòfol

Ingrediënten:
citroen, deeg, dooier, eiwit, g bloem, g boter, gemalen amandelen, gist, suiker, vruchten en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Vanessa van Koppen en Simone van den Berg - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

gevulde speculaas

Ingrediënten:
amandelspijs, bloem, bruine basterdsuiker, citroen, eidooier, eiwit, g boter, gemalen amandelen, geschaafde amandelen, oranjebloesemwater, speculaaskruiden, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch / gebak, koek, taart, pudding
Alle recepten van Vanessa van Koppen