Vanessa van Koppen

We hebben 2 boeken van Vanessa van Koppen waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Vanessa van Koppen? Registreren is gratis!

Boeken van Vanessa van Koppen

Recepten van Vanessa van Koppen

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

cattern cake

Ingrediënten:
amandelpoeder, bloem, ei, g boter, karwijzaad, kristalsuiker, rozijnen, tl kaneel en zakje bakpoeder

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

makowiec

Ingrediënten:
amandelpoeder, bloem, eidooier, eiwit, g boter, gist, honing, melk, poedersuiker, rozijnen, rum, sinaasappelschil, zakje vanillesuiker en zout

Keuken:
Pools
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

bolo rei

Ingrediënten:
eieren, g bloem, g boter, gist, ml melk, port, rozijnen, suiker, tl zout en walnoten

Keuken:
Portugees
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Snack of tussendoortje uit Zalig zoet:

panellets

Ingrediënten:
aardappel, amandelpoeder, citroen, eieren, geraspte kokos, hagelslag, pijnboompitten en suiker

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Snack of tussendoortje uit Zalig zoet:

kruidnootjes

Ingrediënten:
baksoda, bloem, bruine basterdsuiker, gemberpoeder, g koude boter, kaneel, kardemompoeder, kruidnagel, speculaaskruiden, water en zakje bakpoeder

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

corniottes de l’ascension

Ingrediënten:
eidooier, eieren, g bloem, g boter, melk, poedersuiker, zakje vanillesuiker en zout

Keuken:
Frans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

semla

Ingrediënten:
eidooier, g bloem, g boter, gist, kardemomzaadjes, marsepein, slagroom, suiker, tl kardemompoeder, volle melk en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

duivekater

Ingrediënten:
bloem, citroen, eieren, g boter, gist, ml melk, suiker en tl zout

Keuken:
Hollands
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

mikulášske pernicky

Ingrediënten:
bloem, cacao, eiwit, g boter, gemberpoeder, g honing, g poedersuiker, speculaaskruiden en zakje bakpoeder

Keuken:
Tsjechisch
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

gingerbreadman

Ingrediënten:
bloem, ei, g boter op, gembersiroop, g poedersuiker, lichte basterdsuiker, tl kaneel, tl kardemom en zakje bakpoeder

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

Voolaeren

Ingrediënten:
bloem, eidooier, eieren, g boter, gist, ml melk, rozijnen, tl zout en zakje vanillesuiker

Keuken:
Frans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

pastéis de santa clara

Ingrediënten:
amandelpoeder, bloem, citroen, eidooiers, g boter, poedersuiker en zakje vanillesuiker

Keuken:
Portugees
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

weckmannetjes

Ingrediënten:
bloem, eidooier, g boter, gist, ml melk, suiker en tl zout

Keuken:
Duits
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

broodhaantjes

Ingrediënten:
bloem, broodje, el suiker, g boter, gist, ml melk, rozijn, yoghurt en zout

Keuken:
Duits / Hollands
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

gevulde speculaas

Ingrediënten:
amandelspijs, bloem, bruine basterdsuiker, citroen, eidooier, eiwit, g boter, gemalen amandelen, geschaafde amandelen, oranjebloesemwater, speculaaskruiden, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

lambropsomo

Ingrediënten:
bietensap, bloem, eidooier, eieren, el sesamzaadjes, g boter op, gist, ml melk, sinaasappel, suiker, tl kaneel, tl zout en voedingskleurstof

Keuken:
Grieks
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

st. brigid oatcakes

Ingrediënten:
el suiker, g bloem, havermout, karnemelk, tl baksoda en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

agnesenplätzchen

Ingrediënten:
aardbeienjam, g bloem, koek, poedersuiker, zachte boter, zakjes vanillesuiker en zout

Keuken:
Duits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Snack of tussendoortje uit Zalig zoet:

pepernoten

Ingrediënten:
bloem, honing, kaneelpoeder, kardemompeulen, kruidnagels, lange peper, nootmuskaat, plantaardige olie, stroop, tl baksoda, tl kardemompoeder, tl kruidnagelpoeder, water, zakje bakpoeder, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

pinksterbollen

Ingrediënten:
bloem, el suiker, g boter, gist, kardemompoeder, melk, rozijnen, stroop, tl kaneel, vanillestokje, zakjes vanillesuiker en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Alle recepten van Vanessa van Koppen