Vanessa van Koppen

We hebben 2 boeken van Vanessa van Koppen waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Vanessa van Koppen? Registreren is gratis!

Boeken van Vanessa van Koppen

Recepten van Vanessa van Koppen

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Vanessa van Koppen en Simone van den Berg - Zalig zoet

Snack of tussendoortje uit Zalig zoet:

pierniki

Ingrediënten:
bloem, eidooier, g boter, gemalen koriander, gemberpoeder, g poedersuiker, honing, kaneelpoeder, kardemompoeder, nootmuskaat en zakje bakpoeder

Keuken:
Pools
Soort:
vegetarisch / gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Vanessa van Koppen en Simone van den Berg - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

black bun

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, ei, g bloem, g boter, gemberpoeder, kaneelpoeder, rozijnen, sinaasappel, tl kardemompoeder, tl kruidnagelpoeder, whisky, zakje bakpoeder en zout

Keuken:
Schots
Soort:
vegetarisch / gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Vanessa van Koppen en Simone van den Berg - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

koelitsj

Ingrediënten:
bloem, eieren, g boter, gedroogde vruchtjes, gist, g poedersuiker, ml melk, rozijnen, rum, saffraandraadjes en tl zout

Keuken:
Russisch
Soort:
vegetarisch / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Vanessa van Koppen en Simone van den Berg - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

gevulde speculaas

Ingrediënten:
amandelspijs, bloem, bruine basterdsuiker, citroen, eidooier, eiwit, g boter, gemalen amandelen, geschaafde amandelen, oranjebloesemwater, speculaaskruiden, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch / gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Vanessa van Koppen en Simone van den Berg - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

torta de santiago

Ingrediënten:
amandelpoeder, citroen, eieren, g poedersuiker, klontje boter en tl kaneel

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Vanessa van Koppen en Simone van den Berg - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

fougasse of pompe à l’huile

Ingrediënten:
bloem, gist, g poedersuiker, olijfolie, oranjebloesemwater, sinaasappel en tl zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Vanessa van Koppen en Simone van den Berg - Zalig zoet

Snack of tussendoortje uit Zalig zoet:

kruidnootjes

Ingrediënten:
baksoda, bloem, bruine basterdsuiker, gemberpoeder, g koude boter, kaneel, kardemompoeder, kruidnagel, speculaaskruiden, water en zakje bakpoeder

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Vanessa van Koppen en Simone van den Berg - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

rosca de pascua

Ingrediënten:
bloem, citroen, eidooiers, eieren, el poedersuiker, g boter, gist, kersen, ml melk, pure chocola, suiker, vanillestokje, zakje vanillesuiker en zout

Keuken:
Spaans / Zuid Amerikaans
Soort:
vegetarisch / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Vanessa van Koppen en Simone van den Berg - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

tortell de san antoni abat

Ingrediënten:
citroen, deeg, eidooier, eiwit, g bloem, g boter, gemalen amandelen, gist, suiker en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Vanessa van Koppen en Simone van den Berg - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

hot cross buns

Ingrediënten:
bloem, broodmeel, eieren, el poedersuiker, el suiker, g boter, gedroogd fruit, gemberpoeder, gist, ml melk, nootmuskaat, rozijnen, tl gemalen kardemom, tl gemalen kruidnagel, tl kaneel en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vegetarisch / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Vanessa van Koppen en Simone van den Berg - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

lussekatter

Ingrediënten:
eieren, g boter, gist, kurkuma, melk, rozijnen, saffraan, suiker en zout

Soort:
vegetarisch / brood en broodgerecht / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Vanessa van Koppen en Simone van den Berg - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

pannetone

Ingrediënten:
bloem, eieren, g boter op, gedroogde vruchtjes, gist, oranjebloesemwater, rozijnen, sinaasappel, suiker, sukade, vanillestokje, yoghurt en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Vanessa van Koppen en Simone van den Berg - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

jordgubbstårta

Ingrediënten:
aardappelmeel, aardbeien, bloem, boter, citroen, eieren, ml melk, plantaardige olie, slagroom, vanillearoma, vanillestokje, zakje vanillesuiker en zelfrijzend bakmeel

Soort:
vegetarisch / gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Vanessa van Koppen en Simone van den Berg - Zalig zoet

Snack of tussendoortje uit Zalig zoet:

lebkuchen

Ingrediënten:
bloem, cacao, citroen, ei, g boter, g poedersuiker, hazelnoten, honing, kardemom, melk, mespunt gemberpoeder, mespunt kruidnagelpoeder, noten, roggemeel, tl baksoda, tl kaneel, tl nootmuskaat, zakje bakpoeder en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / gebak/koek/taart/pudding / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Vanessa van Koppen en Simone van den Berg - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

simnel cake

Ingrediënten:
abrikozenjam, bloem, eieren, eiwit, g boter, kaneelpoeder, marsepein, melk, poedersuiker, rozijnen, tl kardemom, tl nootmuskaat, vruchten en zakje bakpoeder

Keuken:
Brits
Soort:
vegetarisch / gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Vanessa van Koppen en Simone van den Berg - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

Vasilopita

Ingrediënten:
amandelen, amandelpoeder, cointreau, eieren, g bloem, g boter, grand marnier, munt, oranjebloesemwater, poedersuiker, sinaasappels, vanille, vanille-essence, yoghurt en zakje bakpoeder

Keuken:
Grieks
Soort:
vegetarisch / gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Vanessa van Koppen en Simone van den Berg - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

pastel de san jordi

Ingrediënten:
abrikozenjam, blaadjes gelatine, bloem, citroen, eieren, marsepein, pure chocolade, sinaasappellikeur, slagroom en suiker

Keuken:
Spaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Vanessa van Koppen en Simone van den Berg - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

babka

Ingrediënten:
citroen, eidooiers, g bloem, gist, glazuur, g poedersuiker, ml melk, rozijnen, vanille-essence, vanillestokje, zachte boter en zout

Keuken:
Pools
Soort:
vegetarisch / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Vanessa van Koppen en Simone van den Berg - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

corniottes de l’ascension

Ingrediënten:
eidooier, eieren, g bloem, g boter, melk, poedersuiker, zakje vanillesuiker en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Vanessa van Koppen en Simone van den Berg - Zalig zoet

Snack of tussendoortje uit Zalig zoet:

speculaas

Ingrediënten:
amandelschaafsel, donkere basterdsuiker, g boter, olie, rijstebloem, speculaaskruiden en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch / gebak/koek/taart/pudding
Alle recepten van Vanessa van Koppen