Somer Sivrioglu

We hebben één boek van Somer Sivrioglu waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Somer Sivrioglu? Registreren is gratis!

Boeken van Somer Sivrioglu

Recepten van Somer Sivrioglu

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Diner / nagerecht uit Anatolië:

Frambozensemifreddo

Ingrediënten:
ei, frambozen, slagroom, suiker en yoghurt

Keuken:
Turks
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Diner / nagerecht uit Anatolië:

Chocoladecustard

Ingrediënten:
bloem, cacaopoeder, eidooier, maïzena, melk, pure chocolade en suiker

Keuken:
Turks
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:

Paticlan salata - Salade van gegrilde aubergine

Ingrediënten:
appelciderazijn, aubergines, bladpeterselie, citroensap, granaatappelmelasse, granaatappelpitten, lente-uien, olijfolie en rode paprika

Keuken:
Turks
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:

Sucuklu humus - Granaatappelhumus met pittige worst

Ingrediënten:
casinobrood, citroensap, gedroogde kikkererwten, granaatappelmelasse, knoflook, komkommer, olijfolie, paprikapoeder, paprikapuree, rode paprika, rode ui, sucuk pittig turks worstje, tahin en zuiverginszout

Keuken:
Turks
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:

Çig köfte - Tartaar van hert à la Nimrod

Ingrediënten:
bladpeterselie, chilipoeder, chilivlokken, extra fijne bulgur, hertenlende, ijsblokjes, kaneelpoeder, knoflook, komijnpoeder, lente-ui, munt, paprikapuree, tomatenpuree en ui

Keuken:
Turks
Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:

Mersimek köftesi - Rode linzenballetjes

Ingrediënten:
bindsla, bladpeterselie, chilivlokken, citroen, fijne bulgur, gedroogde rode linzen, komijnpoeder, lente-ui, olijfolie, paprikapuree, plantaardige olie, tomatenpuree en ui

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Recept uit Anatolië:

Muhammarasaus

Ingrediënten:
citroensap, granaatappelmelasse, granaatappelpitten, knoflook, komijnpoeder, olijfolie, paprikapuree, rode puntpaprika’s en walnoten

Keuken:
Turks
Soort:
saus/dressing/jus
Alle recepten van Somer Sivrioglu