Somer Sivrioglu

We hebben één boek van Somer Sivrioglu waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Somer Sivrioglu? Registreren is gratis!

Boeken van Somer Sivrioglu

Recepten van Somer Sivrioglu

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Recept uit Anatolië:

Marito

Ingrediënten:
granaatappellikeur, granaatappelmelasse, granaatappelpitjes, granaatappelsap, limoen, munt, spuitwater en witte rum

Keuken:
Turks
Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Recept uit Anatolië:

Middernachtexpress

Ingrediënten:
cognac, kahlua, pashmak, raki en turkse koffie

Keuken:
Turks
Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Ontbijt uit Anatolië:

Kaygana - kretense eieren met wilde planten

Ingrediënten:
bietenblad, brandnetel, ei, krulandijvie, lente-ui, olijfolie, paardenbloemblad, radicchio, scherp paprikapoeder, ui, wilde cichorei en wilde rucola

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:

Rucolasalade

Ingrediënten:
bladpeterselie, chilivlokken, citroensap, olijfolie, rode ui, rode wijnazijn en rucola

Keuken:
Turks
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:

Türlü - stoofpot van zomergroenten

Ingrediënten:
aubergine, courgette, gemberwortel, groene puntpaprika, knoflook, okra, olijfolie, rijstpilav, rode paprika, sperziebonen, tomaten, ui, vastkokende aardappel en wortel

Keuken:
Turks
Soort:
stoofgerecht / vegetarisch
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:

Çig köfte - Tartaar van hert à la Nimrod

Ingrediënten:
bladpeterselie, chilipoeder, chilivlokken, extra fijne bulgur, hertenlende, ijsblokjes, kaneelpoeder, knoflook, komijnpoeder, lente-ui, munt, paprikapuree, tomatenpuree en ui

Keuken:
Turks
Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Recept uit Anatolië:

Paprikasaus

Ingrediënten:
boter, granaatappelmelasse en paprikapuree

Keuken:
Turks
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:

Dil sis - Tongspiesjes met gestoofde venkel

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, laurier, lente-ui, olijfolie, rode ui, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, suiker, venkelknol, witte peper en zeetongfilets

Keuken:
Turks
Soort:
vis
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Recept uit Anatolië:

Elma çayi - Appel-kaneelthee

Ingrediënten:
appel, citroen, honing, kaneelstokje, kruidnagel, steranijs en zwarte peperkorrels

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch / niet-alcoholische drank
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:

Mücver - Brandnetel-fetabeignets

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, brandneteltoppen, courgette, dille, ei, gedroogde munt, harde feta, knoflook, lente-ui, olijfolie, parmezaanse kaas en yoghurt

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Recept uit Anatolië:

Çatal - Vorkkoekjes

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, gemalen mahleb, nigellazaad, olijfolie, wit sesamzaad en yoghurt

Keuken:
Turks
Soort:
koek en gebak
Alle recepten van Somer Sivrioglu