Somer Sivrioglu

We hebben één boek van Somer Sivrioglu waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Somer Sivrioglu? Registreren is gratis!

Boeken van Somer Sivrioglu

Recepten van Somer Sivrioglu

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:

Somon pastirma - Zalmpastirma en babycourgette

Ingrediënten:
citroensap, courgette, dille, fijne kristalsuiker, gedroogde yoghurtkaas, gemalen fenegriek, grof zout, knoflook, komijnpoeder, korianderpoeder, mild paprikapoeder, olijfolie, scherp paprikapoeder en zalmfilet

Keuken:
Turks
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Recept uit Anatolië:

Lokum - Turks fruit

Ingrediënten:
amandelschaafsel, fijne kristalsuiker, maïzena, poedersuiker en rozenwater

Keuken:
Turks
Soort:
snoep / vegetarisch
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Recept uit Anatolië:

Paprikaboter

Ingrediënten:
boter, chilivlokken en gerookt paprikapoeder

Keuken:
Turks
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Recept uit Anatolië:

Specerijenmarinade

Ingrediënten:
anijszaad, citroenpeper, kaneelpoeder, knoflook, mild paprikapoeder, olijfolie en zeezout

Keuken:
Turks
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:

Ördek gözleme - Gözleme met eend en zure kersen

Ingrediënten:
bladpeterselie, blanke amandelen, boter, citroensap, eendenbout, ei, halloumi, knoflook, laurier, munt, olijfolie, paprikapuree, ui, wortel, yufkavellen, zure kersen en zwarte peperkorrels

Keuken:
Turks
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:

Kuzu kapama - Pastei van lamsschouder

Ingrediënten:
aardappel, droge rode wijn, granaatappelmelasse, kaneelstokje, kardemonpeulen, knoflook, knolselderij, lamsschouder, laurier, olijfolie, runderbouillon, specerijenmarinade, steranijs, ui, wortels en yoghurt

Keuken:
Turks
Soort:
schuim/mousse/gelei / quiche
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:

Mersimek köftesi - Rode linzenballetjes

Ingrediënten:
bindsla, bladpeterselie, chilivlokken, citroen, fijne bulgur, gedroogde rode linzen, komijnpoeder, lente-ui, olijfolie, paprikapuree, plantaardige olie, tomatenpuree en ui

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch
Alle recepten van Somer Sivrioglu