Diner / voorgerecht uit Rode rozen en tortilla´s:
Ossestaartsoep
- Ingrediënten:
- aardappel, knoflook, morita chilipeper, ossestaart, sperziebonen, tomaat en ui
- Keuken:
- Mexicaans
- Soort:
- vlees / soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Terug naar L. Esquivel.
Diner / voorgerecht uit Rode rozen en tortilla´s:
Basisrecept uit Rode rozen en tortilla´s:
Diner / hoofdgerecht uit Rode rozen en tortilla´s:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Rode rozen en tortilla´s:
Diner / nagerecht uit Rode rozen en tortilla´s:
Diner / hoofdgerecht uit Rode rozen en tortilla´s:
Diner / hoofdgerecht uit Rode rozen en tortilla´s:
Diner / hoofdgerecht uit Rode rozen en tortilla´s:
Diner / hoofdgerecht uit Rode rozen en tortilla´s:
Lunch / lunchgerecht uit Rode rozen en tortilla´s:
Drinken uit Rode rozen en tortilla´s:
Diner / hoofdgerecht uit Rode rozen en tortilla´s:
Diner / nagerecht uit Rode rozen en tortilla´s:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Rode rozen en tortilla´s: