160 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: ansjovisbalsamicoazijnbasilicumbladpeterseliebloemeiextra vierge olijfoliegemberkerstomaatknoflookkorianderkurkumalente-uilimoenmuntolijfolieparmezaanse kaaspeterselierode uirozemarijnrucolatomaatuivenkelzaadyoghurtzeezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Courgettesalade

Ingrediënten:
babycourgette, bocconcini, citroen, extra vierge olijfolie, munt, olijfolie, rode spaanse peper, zeezout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Lunch / bijgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Koolsalade

Ingrediënten:
basilicum, bladpeterselie, citroen, rode spaanse peper, ui en witte kool

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Lunch / bijgerecht uit Jamie in 30 minuten:

3 zalige salades

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, buffelmozzarella, citroen, groene pesto, knoflook, rode spaanse peper, rucola en tomaten

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Roerbakschotel met ribeye

Ingrediënten:
chinees vijfkruidenpoeder, citroen, gember, knoflook, koriander, limoen, paksoi, ribeye, rode spaanse peper, spruitbroccoli, sugarsnaps, szechuanpeper en zwarte bonensaus

Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Gegrilde sardines

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, knoflook, rode spaanse peper, sardines en venkelzaad

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Echt lekkere vistagine

Ingrediënten:
ingemaakte citroen, kaneelstokje, koriander, mosselen, olijven, ras el hanout, rode spaanse peper, rode ui, saffraan, tomaat en venkelzaad

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Krokante zalm

Ingrediënten:
citroen, lente-ui, puntpaprika's, rode spaanse peper, venkelzaad en zalmfilet

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Spaghetti alla putanesca

Ingrediënten:
ansjovis in olie, bladpeterselie, citroen, kaneel, kappertjes, knoflook, passata, rode spaanse peper, spaghetti, tonijn in olie en zwarte olijven

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Lunch / bijgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Wortelsalade

Ingrediënten:
amandelschaafsel, citroen, gember, koriander, rode spaanse peper en wortel

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Lunch / bijgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Komkommersalade

Ingrediënten:
balsamicoazijn, citroen, komkommer, lente-ui, munt, rode spaanse peper en zwarte olijven

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Mosselen in bloody mary

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, citroen, knoflook, mierikswortel, mosselen, passata, port, rode spaanse peper, wodka en worcestersaus

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Lunch / bijgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Gevulde focaccia

Ingrediënten:
augurk, citroen, focaccia, kappertjes, kerstomaat, munt, olijven, paprika's uit pot, parmezaanse kaas, rode spaanse peper en zongedroogde tomaatjes op olie

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / avondmaal uit Kook met Jamie:

Zuid-Indiase curry met krab

Ingrediënten:
boter, bruin krabvlees, citroen, gember, groene kardemompeulen, knoflook, kokosmelk, komijnzaad, koriander, kurkuma, olijfolie, rode spaanse peper, venkelzaad, wit krabvlees, witte ui, zeezout, zwarte peper en zwart mosterdzaad

Keuken:
Indiaas
Soort:
curry / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Kook met Jamie:

Kleverige kreeft als borrelhap

Ingrediënten:
citroen, gember, honing, knoflook, koriander, kreeften, lente-uitjes, olijfolie, rode spaanse peper, zeezout en zwarte peperkorrels

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Kook met Jamie:

Verrukkelijke crostini met krab

Ingrediënten:
bruin krabvlees, ciabatta, citroen, extra vierge olijfolie, knoflook, mayonaise, rode spaanse peper, venkeltopjes, wit krabvlees, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:

Courgettebeignets

Ingrediënten:
bloem, citroen, courgette, ei, komijn, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, rode spaanse peper, witte peper en zeezout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Pappardelle met een ragù van kleine gehaktballetjes

Ingrediënten:
basilicum, boter, citroen, ei, gehakt, kaneel, knoflook, muskaatnoot, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, rode spaanse pepers, rode-wijnazijn, tomaat in blik, zeezout en zwarte peper

Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Zwarte-engeltjes-taglia

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroen, coquilles, extra vierge olijfolie, knoflook, rode spaanse peper, witte wijn, zeezout, zwarte pasta en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Pikante pangrattato-risotto

Ingrediënten:
ansjovisfilet in olie, basis risotto, boter, bouillon, ciabatta, citroenschil, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, rode peper, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / risotto
Haal meer recepten op...