Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Tahoe tjim (Indo-chinese tahoe)
- Ingrediënten:
- citroensap, ketjap, knoflook, olie, prei, soja, tahoe, taugé, ui en ve-tsin
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bruine basterdsuiker, ei, ketjap, ketjap benteng manis, krulpeterselie, limoensap, peper, sambal oelek, taugé, ui, ve-tsin, zoete indonesische sojasaus, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie: