Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Het ATAG kookboek

Over kook-, stoom- en gaartechnieken

Een boek van Tim Delissen

We hebben 30 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Het ATAG kookboek, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Van kookboeken kun je er nooit genoeg hebben. Vooral het ATAG-kookboek is een musthave in jouw (nieuwe) keuken. Haal het beste uit je keuken en jezelf en leer alles over garings-, stoom- en kooktechnieken. In dit kookboek vind je een aantal smaakvolle recepten van ATAG chef Tim. Varierend van koken op inductie tot stomen met de stoomoven.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Het ATAG kookboek

Een greep uit de 30 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Diner / nagerecht / dessert uit Het ATAG kookboek:

Pavlova met blauwe bes en bakkersroom

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bakkersroom, blauwe bessen, citroensap, citroenverbana, ei, fijne kristalsuiker, maïzena, munt, nougatine en poedersuiker

Keuken:
Nieuw-Zeelands
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Diner / nagerecht uit Het ATAG kookboek:

Crème Brûlée

Ingrediënten:
eidooier, kristalsuiker, melk, rietsuiker, slagroom en vanillepeul

Keuken:
Spaans / Frans / Brits
Soort:
pudding
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:

Stoofpotje van gehakt met sperziebonen en zuidvruchten

Ingrediënten:
amandelen, bosui, dadels, garam masala, gedroogde abrikozen, gemberpoeder, kerriepoeder, knoflook, komijnzaad, kwarkdip met komkommer, naanbrood, rode ui, runderfond, rundergehakt, sperziebonen, venkelzaad, verse koriander en zoete aardappel

Keuken:
Internationaal
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:

Kippenbout met een salade van gestoomde groenten

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bieslook, bospeen, chilipeperpoeder, doperwten, gemalen komijnzaad, gemberpoeder, gembersiroop, gerookt paprikapoeder, kippenbout, kurkuma, kwark, rode ui, sinaasappelzeste, verse maiskorrels en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Lunch uit Het ATAG kookboek:

Focaccia met olijf en rozemarijn

Ingrediënten:
droge gist, fijn zout, groene olijven, grof zeezout, meel voor witbrood, olijfolie, rozemarijn, suiker, water en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegan
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:

Prei quiche

Ingrediënten:
bladerdeeg, bladpeterselie, bloem, ei, italiaanse ham, kaas, peper, prei, salami, sojaroom en zout

Keuken:
Frans
Soort:
hartige taart
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:

Perfect gebakken tournedos

Ingrediënten:
druivenpitolie, grof zeezout, knoflook, koolzaadolie, peper, peperkorrels, roomboter, rozemarijn en tournedos

Keuken:
Internationaal
Soort:
rundvlees
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Recept uit Het ATAG kookboek:

Aardbeienmacarons

Ingrediënten:
aardbeien, amandelmeel, boter, eiwit, kristalsuiker, poedersuiker, rode kleurstof, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak
Toon alle 30 recepten in dit boek