NAJAT
80 kleurrijke recepten en verhalen uit magisch Marokko
We hebben 164 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals NAJAT , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
De pure en magische Marokkaanse keuken van topchef Najat Kaanache. ‘Najat is een van de beste chefs van Marokko en weet werkelijk alles over de Marokkaanse keuken.’ Gordon Ramsay
Echt Marokkaans koken leer je pas echt met dit kookboek van Najat Kaanache. Ze werkte bij de beste sterren¬restaurants ter wereld, waaronder El Bulli en Noma, en heeft nu haar eigen restaurant, NUR, in de medina van Fez. Koken met natuurlijke ingrediënten, maar wél met sterallures.Najat Kaanache neemt je in dit kookboek mee op een culinaire reis door Marokko. Een kleurrijk boek met 80 recepten, achtergrondverhalen en schitterende fotografie.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit NAJAT
Een greep uit de 164 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: appelciderazijn, bospeen, dillezaad, knoflook, korianderzaad, laurier, steranijs, suiker, venkelzaad, water en zeezout
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / condiment / conserven
Ingrediënten: balsamicoazijn, beenmerg, bieslook, bladpeterselie, boter, citroensap, dijonmosterd, dragon, gemberpoeder, peper, runderbouillon, sherryazijn, sjalotten, water en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: citroenrasp, citroensap, maïzena, slagroom en witte basterdsuiker
Keuken: Marokkaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: appelazijn, balsamicocrème, bloem, boter, ei, eidooier, koolzaadolie, poedersuiker, suiker en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: bakkoula, mayonaise, meergranenbrood en tongfilet
Keuken: Marokkaans
Soort: vis
Ingrediënten: azijn, gele paprika, honing en tijm
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan
Ingrediënten: bladpeterselie, citroen, eieren, gedroogd lamsvlees, knoflook, komijn, koriander, lamsvet, olijfolie, peper, rode paprika, saffraandraadjes, tomaat, ui, water en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: droge gist, honing, lijnzaad, maanzaad, meergranen-ontbijtmix, olijfolie, sesamzaad, volkorenmeel, water en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: brood en broodgerecht / vegan
Ingrediënten: gemberpoeder, kippenbotten, kippenbouillon, knoflook, maïzena, peper, prei, sesamolie, sojasaus, suiker, tomatenpuree, ui, vissaus, wortel en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: citroen, extra vierge-olijfolie, knoflook, romatomaten, rozemarijn en sinaasappel
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / condiment / conserven
Ingrediënten: gemalen komijn, gemberpoeder, paprikapoeder, zout en zwarte peper
Keuken: Marokkaans
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Ingrediënten: laurier, mosterdzaad, peperkorrels, sjalot, ui, water en witte wijnazijn
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / condiment / conserven
Ingrediënten: chilipoeder, extra vierge olijfolie, gemalen komijn, grapefruit, harissa, knoflook, koriander, wortel, zout en zwarte peper
Keuken: Marokkaans
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: citroensap, dijonmosterd, eidooier, witte azijn, zonnebloemolie en zout
Keuken: Internationaal
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: blanke amandelen, boter, olijfolie, poedersuiker en sinaasappel
Keuken: Marokkaans
Soort: vegetarisch / pastei
Ingrediënten: baksoda, perziken, suiker, witte azijn en zeezout
Keuken: Marokkaans
Soort: vegan / fruit / conserven
Ingrediënten: citroen, koriander, rietsuiker, rode biet, roze peperkorrels, sint-jacobsschelpen, tijm, ui, witte azijn, witte peper en zeezout
Keuken: Marokkaans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: gemalen kruidnagel, gemalen nootmuskaat en kaneel
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Ingrediënten: amandelmeel, azijn, azijnpoeder, eiwit, knoflookpoeder en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: plantaardige room en sinaasappelrasp
Soort: vegetarisch
Toon alle 164 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789024586202
ISBN10
9024586208