Dagkookboek

Een boek van Marianne Stuit, J. Lagrouw en M. Stuit

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Dagkookboek, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

In 1971 verscheen Dagkookboek – 365 menu’s voor elke dag 1 van Marianne Stuit. Het waren gebundelde recepten van haar kookrubriek die eerder in de Volkskrant verschenen waren. Het boek werd een gigantisch (verkoop)succes: een kookboek dat je inderdaad dagelijks kon gebruiken en dat rekening hield met de seizoenen en de portemonnee van gewone mensen. In de daaropvolgende jaren verschenen nog twee dagkookboeken met dezelfde opzet.

Nu, vele jaren nadat haar laatste dagkookboek is verschenen, geeft Marianne Stuit nog éénmaal toe aan de vele verzoeken die zij nog welhaast dagelijks ontvangt: een nieuw dagkookboek. Helemaal opnieuw samengesteld met moderne recepten en met gebruikmaking van de vele nieuwe ingredienten die inmiddels overal te koop koop zijn.
Ook de vegatrier heeft keuze genoeg. Eindelijk weer een kookboek, met heldere en bondige recepten, dat dagelijks gebruikt kan worden!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken