B. Duong - De Vietnamese keuken

De Vietnamese keuken

meer dan 150 authentieke recepten

Een boek van B. Duong

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De Vietnamese keuken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

DE VIENAMESE KEUKEN MEER DAN 150 AUTHENTIEKE RECEPTEN

De Vietnamese keuken is een verrassende, kleurrijke en bovenal zeer smakelijke keuken die veel van haar verscheidenheid dankt aan invloeden van andere culinaire culturen: die van China, Frankrijk, India, Indonesië, Portugal. Toch is het een authentieke keuken gebleven, met een heel éigen karakter - ook in vergelijking met de keukens van andere landen in Zuidoost-Azië.

Binh Duong is eigenaar van een aantal succesvolle Vietnamese restaurants in de Verenigde Staten. Hij heeft samen met culinair journaliste Marcia Kiesel een uitstekende selectie bijeengebracht van meer dan 150 oorspronkelijke Vietnamese recepten. Degenen die nog niet bekend zijn met de Vietnamese keuken zullen verrast worden door de heerlijke smaakcombinaties die dankzij een
Bijzondere variëteit aan kruiden en specerijen uniek te noemen zijn.
Met complete instructies voor het bereiden van de gerechten laten de auteurs u zien hoe u een scala aan authentieke Vietnamese gerechten in uw eigen keuken kunt maken. Zoals Sup Mang Tay, krab- en aspergesoep, Vit Nuong Vi, eend met pittige aubergine, maar ook vegetarische gerechten als Dau Khuon Xao Lan, gebakken tofu in curry-saus. Natuurlijk verkrijgt u het recept voor originele Cha Gio de wereldberoemde Vietnamese loempiaatjes. Recepten voor diverse sauzen, die zo smaakbepalend zijn in de Vietnamese keuken, ontbreken uiteraard niet.

Met De Vietnamese keuken heeft u het volledige kookboek van een
gevarieerde keuken in hoordt u een ingewijde van een
rijke culinaire cultuur.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken