Francis van Arkel en F. van Arkel - Tea Party

Tea Party

Een boek van Francis van Arkel en F. van Arkel

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Tea Party, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

TEA PARTY
De laatste jaren is het steeds vaker mogelijk om in een restaurant of eetcaf en high tea of afternoon tea te nuttigen - daaruit blijkt de toegenomen populariteit van dit van oorsprong Engelse fenomeen. De algemene benaming voor high tea en afternoon tea is teaparty, en wat nu precies het verschil tussen een high tea en een afternoon tea is, wordt in dit boekje uit de doeken gedaan.
De inleiding beschrijft de geschiedenis van de high tea en de afternoon tea en besteedt daarnaast aandacht aan verschillende theesoorten en -melanges, waarbij onthuld wordt hoe de perfecte pot thee gezet wordt.
Er komen zowel zoete als hartige recepten aan de orde. Het boekje doet recht aan de Engelse tea-cultuur en is toch herkenbaar en waardevol voor niet-Engelsen. Dus waar wacht u nog op: neem het boekje ter hand en cre uw eigen teaparty!
Francis van Arkel ontwikkelt recepten voor kooktijdschriften en schreef diverse kookboeken. Francis is daarnaast werkzaam als foodstyliste en heeft een zelfstandige praktijk waarin zij voedingsadviezen geeft.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken