J.-C. Goumard, Jean-Claude Goumard en H. Amiard - Vissen in de keuken

Vissen in de keuken

Een boek van J.-C. Goumard, Jean-Claude Goumard en H. Amiard

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Vissen in de keuken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De Franse gastronoom van de zee, Jean Glaude Goumard, maakt in zijn restaurant geraffineerde creaties met zalm, mul, tong en tarbot, met oesters, mosselen en sint-jakobsschelpen, maar ook met tapijtschelpen en scheermesjes, met zee-egels, kreeft, langoustines en Noordzeekrabben.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken