Hubrecht Duijker en H. Duijker - Heerlijk Frankrijk

Heerlijk Frankrijk

een ontdekkingsreis door Frankrijks vele wijnstreken

Een boek van Hubrecht Duijker en H. Duijker

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Heerlijk Frankrijk, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Heerlijk Frankrijk is een rijk geïllustreerde ode aan alle goede wijnen die Frankrijk te bieden heeft, geschreven door wijnkenner en Francofiel bij uitstek Hubrecht Duijker. Het is een tongstrelend geschenk voor iedereen die houdt van Frankrijk en Franse wijnen. Op zijn gehel eigen, heldere wijze beschrijft Duijker de geuren, smaken en karakters van alle Franse wijnsoorten. Hoe smaakt bijvoorbeeld een Meursault, een Elzasser Gewurztraminer, de zeldzame Vin Jaune uit de Jura of een kenmerkende Cahors Per wijngebied en wijnsoort geeft Hubrecht Duijker een schat aan informatie - ook over de beste producenten en bijvoorbeeld over smakelijke streekkazen - aangevuld met waardevolle tafeltips.
Heerlijk Frankrijk voert u langs de best bewaarde wijngeheimen en is, voor wie zelf op pad gaat, een deskundige gids bij de aankoop van wijnen .Het boek bevat een groot aantal foto’s, afgewisseld met verrassende citaten en persoonlijke notities van de auteur. Niet eerder werden alle goede wijnen van Frankrijk zo heerlijk beschreven.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken