Melon and Ginger Cream - Meloen en gemberoomijs

Je vindt dit recept op pagina 37 in Heather Lambert - Ice Creams .

Keuken:
Amerikaans / Brits
Gang:
snack of tussendoortje / nagerecht
Soort:
vegetarisch / ijs
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Zwartebessensorbet

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Appelsorbet met gesuikerde amandelen

Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Campari and grapefruit sorbet

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Helen Goh - Sweet

Pittige koffiesiroop

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten