Kalbsragout - Kalfsragout

Je vindt dit recept op pagina 13 in Metzger Special .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vlees / kalfsvlees
Bereidingstijd:
120 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Couscous met lam-kipragout en paprikasaus

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Tarbot met saus van schaaldieren

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Ravioli met ragout van Bresse kip en Kreeftencrèmesaus

Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Cannelloni met een rest ragout

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten