Gefüllte mangoldblätter mit Bulgur und Kichererbsen - Gevulde snijbietbladeren met bulgur en kikkererwten

Je vindt dit recept op pagina 47 in Gewürze Special, Wunderbare Orientküche .

Keuken:
Syrisch
Gang:
bijgerecht / voorgerecht
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Bereidingstijd:
60 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Frühlingsgemüse / Voorjaarsgroente

Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Voorjaarsgroenten

Een recept uit Sandra Mahut en Nathalie Carnet - Stomen

Potage Colbert - Soep Colbert

Een recept uit Liliane Benoit en Agnès Claverie - La cuisine Charentaise

4 ideeën voor gesmoorde tofoe met groente in kerrie-kokosmelk

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër