Rotbarsch und Muscheln in Safran-Curry-Sud / Roodbaars en mosselen met saffraan-kerriesausinfusie

Je vindt dit recept op pagina 16 in Gewürze Special, Wunderbare Orientküche .

Keuken:
Internationaal
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / schaal- en schelpdieren
Bereidingstijd:
43 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Nieuwpoortse waterzooi

Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Renger Dijkema en Frank Redant - Vis, schelp- en schaaldieren

Otsumami barsnacks

Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Gemengde vissoep met sinaasappel

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Gunkanmaki

Een recept uit Noel Cottrell, D. Pieters en M. Cottrell - Sushi, lekker en eenvoudig