Terug naar Indorock.
Indorock recepten
Indonesische smaken in een nieuwe jas
Remko Kraaijeveld en Vanja van der Leeden
Overzicht van alle recepten
- Ingrediënten:
- bumbu urap, javaanse suiker, kokosrasp, limoen, limoenblaadjes, rempeyek, salamblaadjes, spitskool, tamarindepulp, wilde spinazie, winterwortel, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Indonesisch
- Ingrediënten:
- bumbu jackfruit, gedroogde porcini, gedroogde shiitake, jackfruit, kokosmelk, kokosolie, limoenblaadjes, salamblaadjes, sereh, serundeng, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- veganistisch / vegetarisch
- Ingrediënten:
- bumbu ayam kalio, kankung, kippenbouillon, kippendijen, knoflook, kokosmelk, kokosrasp, limoen, limoenblaadjes, salamblaadjes, sereh, tamarindepulp, terasi, wilde spinazie, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Indonesisch
- Ingrediënten:
- bumbu momok tempeh, cabe rawits, gebakken sjalotjes, javaanse suiker, kokosroom, paddenstoelen-cacaojus, salamblaadjes, tempeh, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- veganistisch / vegetarisch
- Ingrediënten:
- bosui, ei, fleur de sel, javaanse suiker, kecap manis, knoflook, komijnzaad, limoenblaadjes, maïzena, maldonzout, natuurazijn, sambal ulek, terasi, tuinkers, ui, vastkokende aardappel, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Indonesisch
- Ingrediënten:
- 5-spice, bosuitjes, gember, javaanse suikerstroop, kecap manis, knoflook, mangosambal, palmsuiker, sambal ulek, sesamzaad, tamarindepasta, varkensribben, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- varkensvlees
- Ingrediënten:
- aardappels, bladselderij, bosui, bumbu soto, gebakken uitjes, rijst, gember, glasnoedels, kecap manis, kipkarkassen, limoen, limoenblaadjes, miso-eieren, peper, prei, salamblaadjes, sambal, sereh, soepkip, taugé, ui, winterwortel, zeezout, zonnebloemolie, zout en zwarte peperkorrels
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- soep/bouillon
- Ingrediënten:
- gebakken uitjes, houtsnippers, japanse groene radijs, komkommer, kruidige amandelsaus, mango, radijs, sawi asin, spitskool, taugé, umamidressing en wortel
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- salade
- Ingrediënten:
- aubergine, gember, kemangi, knoflook, sambal hijo, tamarindepasta, tempeh, thaise basilicum, zonnebloemolie, zout en zoute sojasaus
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- vegetarisch
- Ingrediënten:
- bosui, bumbu betawi, cherrytomaatjes, empal, emping, gebakken sjalotjes, kaneelstokjes, kokosroom, korianderzaad, limoenblaadjes, melk, palmsuiker, peper, runderschenkels, salamblaadjes, sereh, steranijs, sukadelappen, zeezout en zonnebloemolie
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- soep/bouillon
- Ingrediënten:
- ei, emping, korianderzaad, limoen, minikomkommer, paneermeel, panko, rodekool, sesamsaus, sperziebonen, spitskool, tahu, taugé, wit sesamzaad, witte kool, zoete aardappels, zonnebloemolie, zout en zwart sesamzaad
- Keuken:
- Indonesisch
- Ingrediënten:
- acar van rodekool, bumbu rendang padang, kokosolie, kokosroom, koriandercress, limoenblaadjes, salamblaadjes, sereh, stoofvlees, tamarindepulp en zout
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- rundvlees
- Ingrediënten:
- aardappel, boontjes, bumbu sayur lodeh, groentebouillon, kokosroom, laos, limoen, paksoi, pompoen, salamblaadjes, sambal ikan tari, sereh, spitskool, tamarindepulp, tempehrotsjes, witte kool, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Indonesisch
- Ingrediënten:
- cabe rawits, gember, groentebouillon, knoflook, kokosroom, limoenblaadjes, maiskolven, pandanolie, petehbonen, sereh, tempeh, ui, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- soep/bouillon
- Ingrediënten:
- aubergines, indosaus, koriander, sesamolie, sesamzaadjes, zonnebloemolie, zout en zwarte knoflook
- Keuken:
- Indonesisch
- Ingrediënten:
- bloem, sodawater, cabe rawits, ei, frituurolie, gember, laos, minikomkommer, natuurazijn, peper, romanesco, sjalot, terasi-mayonaise, witte suiker, wortel en zout
- Keuken:
- Indonesisch
- Ingrediënten:
- bladselderij, ei, gebakken sjalotjes, gembersiroop, kecapnotensaus, knoflook, kokosrasp, komijnpoeder, korianderpoeder, laksablad, limoen, melk, palmsuiker, peultjes, radijsspruiten, tahu, taugé, terasipoeder, vissaus, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Indonesisch
- Ingrediënten:
- bumbu ayam ingkung, kippendijen, kokosmelk, laos, limoenblaadjes, pandanblad, salamblad, sambal tomat, sereh, venkel-kokossalade, zonnebloemolie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Indonesisch
- Ingrediënten:
- bumbu ikan arsik, groene kruiden, limoen, limoenblaadjes, mosselmayonaise, passievrucht, sereh, vis, vissaus, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
- Ingrediënten:
- bumbu bali, gebakken sjalotjes, jackfruit, kaffirlimoen, kokosmelk, kokosolie, kokosrasp, kousenband, laosfloss en zonnebloemolie
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- salade
- Ingrediënten:
- bladselderij, bloem, doperwtjes, ei, rijst, groene kruiden, hollandse garnalen, kippenbouillon, kokosmelk, korianderzaad, limoen, nootmuskaat, peultjes, kippenvlees, vis, rijstnoedels, sjalotjes, sotobouillon, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- soep/bouillon
- Ingrediënten:
- avocado, boerenkool, bosui, cabe rawits, cavolo nero, javaanse suiker, knoflook, kokosrasp, komkommer, koriander, limoensap, peper, rode ui, spinazie, terasi, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Indonesisch
- Ingrediënten:
- bumbu pepesan, ebi, ei, kankung, knoflook, limoen, peper, roomboter, sjalot, witte wijn, wilde spinazie, wittewijnazijn, zonnebloem en zout
- Keuken:
- Indonesisch
- Ingrediënten:
- asperges, bladpeterselie, kecap manis, krupuk ketan hitam, olijfolie, sambal goreng peteh, silken tofu, tempeh, zonnebloemolie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Indonesisch
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, bladselderij, pecelsaus van cashew, sambal matah, spitskool en zonnebloemolie
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- veganistisch / vegetarisch
- Ingrediënten:
- bumbu balinese porchetta, cassaveblad, cavolo nero, grof zeezout, kokosolie, kuning koolsla, salamblad en varkensmiddel
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- vlees
- Ingrediënten:
- bosui, garnalendoppen, gebroken rijst, knoflook, kokosmelk, korianderzaad, limoenblaadjes, lontong, norivel, pastis, pernod, petehbonen, prei, sereh, sjalotjes, steranijs, terasi, tijgergarnalen, tomatenpuree, venkelknol, venkelzaad, witte rijst, witte wijn, zout en zwarte peperkorrels
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- soep/bouillon
- Ingrediënten:
- bosui, gedroogde shiitake, gember, groentebouillon, kippenbouillon, kokosrasp, limoen, porcini, prei, ramen-eieren, salamblad, sambal, sawi asin, sesamolie, shanghai-paksoy, steranijs, tempeh-crumble, ui, zilvervliesrijst, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- pap
- Ingrediënten:
- bloem, dikke yoghurt, eiwitten, frituurolie, kippendijen, knoflookpoeder, korianderacar met radijs en komkommer, laosmayonaise, maïzena, sambal, wodka, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Indonesisch