Maarten Koek, Etienne Verhoeff en Maaike Petri - De Nederlandse kaasplank

De Nederlandse kaasplank

fromager en sommelier Maarten Koek combineert

Een boek van Maarten Koek, Etienne Verhoeff en Maaike Petri

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De Nederlandse kaasplank, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De Nederlandse Kaasplank (soft cover)Fromager en sommelier Maarten Koek combineertFransen spreken van ‘embarras du choix’, en dat betekent zoiets als: met de handen in je haar zitten als je voor een partijtje een kaasplateau moet vullen. Want hoe pak je dat aan?Gelukkig komt fromager (en sommelier) Maarten Koek te hulp met zijn boek waarmee hij in de wereld van de vaderlandse kazen duikt. Die omvat heel wat meer dan de jong en oud belegen Leidse of Goudse kazen. Dan blijken we ook een keur aan blauwgeaderde soorten van eigen bodem te hebben, allerlei geitenkazen (al of niet met een aslaag), tot aan roodbacteriekazen à la de Münster toe.Maarten geeft ook tips over de inrichting van de Nederlandse kaasplank, welke zoetigheden bij verschillende kaasjes kunnen worden geserveerd en wat erbij te drinken. En dat hoeft zeker niet altijd een glas wijn te zijn.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken