Tom Rutjens en Oanh Ha Thi Ngoc - Koolhydraatarme recepten uit Oanh's Kitchen

Koolhydraatarme recepten uit Oanh's Kitchen

Een boek van Tom Rutjens en Oanh Ha Thi Ngoc

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Koolhydraatarme recepten uit Oanh’s Kitchen, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Koolhydraatarme Recepten. Mooi vormgegeven. Met weekmenu’s. Al jaren bestseller. Deel 1 van de inmiddels 5 koolhydraatarme kookboeken van foodblogger Oanh’s Kitchen. 100% glutenvrij en suikervrij - Wil je op een simpele en leuke manier gezond en koolhydraatarm eten? Wil je je BMI verlagen? Dan is dit kookboek iets voor jou! Koolhydraatarme recepten uit Oanh’s Kitchen is een kookboek waarin een hoop nieuwe en mijn all time favourite recepten zijn gebundeld. Met 192 pagina’s staan er genoeg recepten in voor elk moment van de dag. Van broodjes tot soepjes en van smakelijk pasta tot heerlijke desserts! Bij de recepten staat het aantal koolhydraten vermeld, zodat je dit zelf niet meer uit hoeft te rekenen. Ik hoop dat mijn inspiratie ook jou inspireert om met plezier te koken en te genieten van koolhydraatarm eten!Deel 1 in de serie van 5 koolhydraatarme kookboeken uit Oanh’s Kitchen - Deel 1 van de inmiddels 5 verschenen koolhydraatarme kookboeken van Oanh’s Kitchen - foodblogger Wil je op een simpele en leuke manier gezond en koolhydraatarm eten? Dan is dit kookboek iets voor jou! Koolhydraatarme recepten uit Oanh’s Kitchen bevat 192 pagina’s boordevol lekkere koolhydraatarme recepten en er staan genoeg recepten in voor elk moment van de dag. Van broodjes tot soepjes en van smakelijk pasta tot heerlijke desserts! Bij de recepten staat het aantal koolhydraten vermeld, zodat je dit zelf niet meer uit hoeft te rekenen. - Door diëtistenpraktijk Renate de Schaap op 2 augustus 2016 om 07:27, in de categorie afvallen, Diabetes en dieten.

oahns kitchenBlij verrast zijn we met het nieuwe kookboek van Oanh Ha Thi Ngoc “Oanh’s Kitchen”! Uitgegeven door uitgeverij Björnbooks.

Haar recepten geven een nieuwe kijk op koolhydraatarm koken. Het boek heeft genoeg recepten voor elk moment van de dag. Elk recept bestaat uit niet meer dan 30 gram koolhydraten; van poffertjes, crackers tot heerlijke salades en diners. Daarnaast nog 4 weekmenu’s om mee te starten. Kortom een “must have” in je keuken als je je koolhydraten in je voeding wil beperken! Ben je geïnspireerd en wil je nog meer gerechten van Oanh bekijken ga dan naar www.oanhskitchen.nl. Op de haar website kun je meekijken hoe Oanh’s recepten worden bereid.

Koolhydraatarme recepten passen goed in een dieet voor gewichtsbeheersing en gewichtsreductie. Voor begeleiding en advies bij een koohydraatarm dieet kunt u ons bellen of mailen www.dietistennet.nl - Koolhydraatarme recepten uit Oanh’s kitchen

‘Hoe kook ik dan koolhydraatarm?’, krijg jij dit vraag ook regelmatig op je spreekuur? Dan biedt dit boek van Oanh een antwoord. Oanh van de populaire blog Oanh’s kitchen weet heel goed hoe je simpel lekkere gerechten kunt maken met weinig koolhydraten. De favoriete recepten van haar blog en nieuwe koolhydraatarme recepten zijn gebundeld in dit boek. Bij ieder recept staat vermeld hoeveel koolhydraten het levert voor 1 persoon of per stuk. Aan het eind van het boek staan nog 4 weekmenu’s. Oanh richt op 20-30 koolhydraten per dag waarvan meer de helft van de koolhydraten uit groenten afkomstig is. Vooral de recepten voor broodvervanging zijn erg leuk, zoals pindakaasbrood van pindakaas, eieren en Griekse yoghurt, kaasbroodjes van amandelmeel, amandelmelk en kaas of de Oopsies gebakken van eieren en roomkaas. De andere recepten zijn supersimpel met eenvoudige ingrediënten. Ideaal voor mensen die niet zo veel kookervaring hebben en toch graag koolhydraat arm willen koken. (RB)

Koolhydraatarme recepten uit Oanh’s kitchen, Oahn, BjörnBooks, ISBN 9789080165403, 192 pagina’s, € 17,99 - Oanh van de populaire blog Oanh’s kitchen weet heel goed hoe je lekkere gerechten kunt maken met weinig koolhydraten. Bij ieder recept staat vermeld hoeveel koolhydraten het levert. Aan het eind van het boek staan nog 4 weekmenu’s. Oanh richt op 20-30 koolhydraten per dag waarvan meer de helft van de koolhydraten uit groenten afkomstig is. De recepten zijn supersimpel met eenvoudige ingrediënten. Ideaal voor mensen die niet zo veel kookervaring hebben en toch graag koolhydraat arm willen koken. - Blij verrast zijn we met het nieuwe kookboek van Oanh Ha Thi Ngoc “Oanh’s Kitchen”! Haar recepten geven een nieuwe kijk op koolhydraatarm koken. Het boek heeft genoeg recepten voor elk moment van de dag. Elk recept bestaat uit niet meer dan 30 gram koolhydraten; van poffertjes, crackers tot heerlijke salades en diners. Daarnaast nog 4 weekmenu’s om mee te starten. Kortom een “must have” in je keuken als je je koolhydraten in je voeding wil beperken! - Wil je op een simpele en leuke manier gezond en koolhydraatarm eten? Dan is dit kookboek iets voor jou! Koolhydraatarme recepten uit Oanh’s Kitchen is een kookboek waarin een hoop nieuwe en mijn all time favourite recepten zijn gebundeld. Met 192 pagina’s staan er genoeg recepten in voor elk moment van de dag. Van broodjes tot soepjes en van smakelijk pasta tot heerlijke desserts! Bij de recepten staat het aantal koolhydraten vermeld, zodat je dit zelf niet meer uit hoeft te rekenen.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken