Gebraden gans

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 48 in Koken met Sylvia Witteman .

Keuken:
Duits
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gevulde gans

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Kirchweihgans mit Blaukraut und Kartoffelknödel - Kermisgans met rode kool en aardappelnoedels

Een recept uit  - Deutsche Küche

Gefüllte Gans mit fruchtige Kastanienfüllung - Gans met fruitige kastanjevulling

Een recept uit  - Deutsche Küche

Gebratene Ente mit Sauerkirschsauce mit Bayerischen Serviettenknödel - Gebraden eend met saus van zure kersen met Beierse serviettennoedels

Een recept uit  - Deutsche Küche