Heikki Verdurme en Yves Desmet - Culinaire confidenties uit de Wetstraat

Culinaire confidenties uit de Wetstraat

verhalen, anekdotes en Italiaanse recepten van Maria Landis, kokkin van Guy Verhofstadt

Een boek van Heikki Verdurme en Yves Desmet

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Culinaire confidenties uit de Wetstraat, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Bij zijn eerste intrede in de Lambermont ergerde Guy Verhofstadt zich mateloos aan de belabberde eetcultuur van de Wetstraat. Een culinaire hervorming diende zich aan toen hij Maria Landis ontmoette. Zij had in Sint-Martens-Latem een bescheiden en charmant restaurantje, ‘t Konijntje. Met haar eenvoudige gerechten, bereid met eerlijke producten, wist zij de premier snel te bekoren.
Verhofstadt troonde zijn ‘ontdekking’ mee naar de Wetstraat, waar Maria binnen de kortste keren een begrip werd.
Culinaire confidenties uit de Wetstraat laat de lezer kennismaken met de keuken van Maria Landis. Het boek voort u mee naar haar roots in Sardinië, vertelt over haar liefde en respect voor eerlijke producten en illustreert haar toewijding voor Guy Verhofstadt en zijn familie. Voor het eerst krijgt u ook een culinaire inkijk achter de schermen van de Wetstraat.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken