Gebakken kippenborst met levertjes en druiven

Je vindt dit recept op pagina 13 in Gezond koken gevogelte nieuwe stijl .

Keuken:
Europees
Gang:
buffet / hoofdgerecht
Soort:
gevogelte / orgaanvlees
Bereidingstijd:
40 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Duiven in muscat

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Hazenrugfilet in druivensaus

Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Brood met Edammer en druiven

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Witlof met druiven, honing en mosterd

Een recept uit Nigel Slater - Greenfeast 50x snel & vega