Terug naar Scato van Opstall.
Overzicht van de recepten
- Ingrediënten:
- avocado, basilicum, bleekselderij, bosui, citroensap, doperwten, kruimige aardappel, maïskolf, munt, olijfolie en roomboter
- Ingrediënten:
- basilicum, kerstomaat, citroensap, crème fraîche, knoflook, laurier, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, pijnboompitten, romatomaat, sjalot en sperziebonen
- Ingrediënten:
- aardappel, basmatirijst, biet, courgette, gember, knoflook, korianderzaad, kurkuma, mango, rode paprika, rode ui, roomboter, sinaasappelsap, witte ui, yoghurt, zoetzure appel en zonnebloemolie
- Ingrediënten:
- blauwe kaas, knolselderij, pastinaak, peer, roomboter, tijm, walnoten, water en witte druivensap
- Ingrediënten:
- bospeen, bosui, kerstomaat, druivensap, gemberpoeder, groene currypasta, kaneel, kokosmelk, komkommer, koriander, limoen, munt, olijfolie, rode ui, tofu, water en zonnebloemolie
- Ingrediënten:
- aardappel, asperge, basilicum, boter, brood, dille, doperwten, melk, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, roomboter en sjalot
- Ingrediënten:
- basilicum, broodjes, knoflook, komijnpoeder, laurier, olijfolie, pompoen, prei, rode linzen, sjalot en tomaat