Vanja van der Leeden

We hebben 4 boeken van Vanja van der Leeden waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Vanja van der Leeden? Registreren is gratis!

Boeken van Vanja van der Leeden

Recepten van Vanja van der Leeden

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Remko Kraaijeveld en Vanja van der Leeden - Indorock

Recept uit Indorock:

Asinan - met gerookte mango

Ingrediënten:
gebakken uitjes, houtsnippers, japanse groene radijs, komkommer, kruidige amandelsaus, mango, radijs, sawi asin, spitskool, taugé, umamidressing en wortel

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade
Een recept uit Remko Kraaijeveld en Vanja van der Leeden - Indorock

Recept uit Indorock:

Kippige soto ajam - met bottenbouillon, miso-eieren en krokante kippenkrupuk

Ingrediënten:
aardappels, bladselderij, bosui, bumbu soto, gebakken uitjes, rijst, gember, glasnoedels, kecap manis, kipkarkassen, limoen, limoenblaadjes, miso-eieren, peper, prei, salamblaadjes, sambal, sereh, soepkip, taugé, ui, winterwortel, zeezout, zonnebloemolie, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Indonesisch
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Remko Kraaijeveld en Vanja van der Leeden - Indorock

Recept uit Indorock:

Bisque udang peteh

Ingrediënten:
bosui, garnalendoppen, gebroken rijst, knoflook, kokosmelk, korianderzaad, limoenblaadjes, lontong, norivel, pastis, pernod, petehbonen, prei, sereh, sjalotjes, steranijs, terasi, tijgergarnalen, tomatenpuree, venkelknol, venkelzaad, witte rijst, witte wijn, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Indonesisch
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Remko Kraaijeveld en Vanja van der Leeden - Indorock

Recept uit Indorock:

Re-soto

Ingrediënten:
bladselderij, bloem, doperwtjes, ei, rijst, groene kruiden, hollandse garnalen, kippenbouillon, kokosmelk, korianderzaad, limoen, nootmuskaat, peultjes, kippenvlees, vis, rijstnoedels, sjalotjes, sotobouillon, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Remko Kraaijeveld en Vanja van der Leeden - Indorock

Diner / lunch / voorgerecht uit Indorock:

Rösti kentang belado - met gepocheerd ei en komijnzout

Ingrediënten:
bosui, ei, fleur de sel, javaanse suiker, kecap manis, knoflook, komijnzaad, limoenblaadjes, maïzena, maldonzout, natuurazijn, sambal ulek, terasi, tuinkers, ui, vastkokende aardappel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch
Alle recepten van Vanja van der Leeden