Vanja van der Leeden

We hebben 2 boeken van Vanja van der Leeden waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Vanja van der Leeden? Registreren is gratis!

Boeken van Vanja van der Leeden

Recepten van Vanja van der Leeden

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Vanja van der Leeden en Remko Kraaijeveld - Indorock

Bijgerecht uit Indorock:

Kankung met hollandaise pepesan

Ingrediënten:
bumbu pepesan, ebi, ei, kankung, knoflook, limoen, peper, roomboter, sjalot, wiite wijn, wilde spinazie, wittewijnazijn, zonnebloem en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Vanja van der Leeden en Remko Kraaijeveld - Indorock

Recept uit Indorock:

Asinan - met gerookte mango

Ingrediënten:
gebakken uitjes, houtsnippers, japanse groene radijs, komkommer, kruidige amandelsaus, mango, radijs, sawi asin, spitskool, taugé, umamidressing en wortel

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade
Een recept uit Vanja van der Leeden en Remko Kraaijeveld - Indorock

Recept uit Indorock:

Re-soto

Ingrediënten:
bladselderij, bloem, doperwtjes, ei, gekookte rijst, groene kruiden, hollandse garnalen, kippenbouillon, kokosmelk, korianderzaad, limoen, nootmuskaat, peultjes, restje kip, restje vis, rijstnoedels, sjalotjes, sotobouillon, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Vanja van der Leeden en Remko Kraaijeveld - Indorock

Recept uit Indorock:

Bisque udang peteh

Ingrediënten:
bosui, garnalendoppen, gebroken rijst, knoflook, kokosmelk, korianderzaad, limoenblaadjes, lontong, norivel, pastis, pernod, petehbonen, prei, sereh, sjalotjes, steranijs, terasi, tijgergarnalen, tomatenpuree, venkelknol, venkelzaad, witte rijst, witte wijn, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Indonesisch
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Vanja van der Leeden en Remko Kraaijeveld - Indorock

Recept uit Indorock:

Soto betawi - met empal en geroosterde cherrytomaatjes

Ingrediënten:
bosui, bumbu betawi, cherrytomaatjes, empal, emping, gebakken sjalotjes, kaneelstokjes, kokosroom, korianderzaad, limoenblaadjes, melk, palmsuiker, peper, runderschenkels, salamblaadjes, sereh, steranijs, sukadelappen, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Indonesisch
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Vanja van der Leeden en Remko Kraaijeveld - Indorock

Diner / hoofdgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indorock:

Babi panggang - malse ribs met mangosambal

Ingrediënten:
5-spice, bosuitjes, gember, javaanse suikerstroop, kecap manis, knoflook, mangosambal, palmsuiker, sambal ulek, sesamzaad, tamarindepasta, varkensribben, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Vanja van der Leeden en Remko Kraaijeveld - Indorock

Diner / hoofdgerecht uit Indorock:

Ayam geprek

Ingrediënten:
bloem, dikke yoghurt, eiwitten, frituurolie, kippendijen, knoflookpoeder, korianderacar met radijs en komkommer, laosmayonaise, maizena, sambal, wodka, zout en zwarte peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Vanja van der Leeden en Remko Kraaijeveld - Indorock

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indorock:

Tempura van acar - met terasi-mayonaise

Ingrediënten:
bloem, bruiswater, cabe rawits, ei, frituurolie, gember, laos, minikomkommer, natuurazijn, peper, romanesco, sjalot, terasi-mayonaise, witte suiker, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch
Alle recepten van Vanja van der Leeden