Jurino Ignacio

Jurino Ignacio

We hebben 5 boeken van Jurino Ignacio.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Jurino Ignacio? Registreren is gratis!

Achtergrond

Volledige naam: Jurino Ignacio Geboren: 26 september 1981, te Willemstad - Curaçao Gehuwd met Linda en vader van 3 kinderen (2005, 2009 & 2012)

Jurino verhuisde naar Nederland in het jaar 2000. Na het volgen van de kunstacademie ging hij op zoek naar zijn ‘roots’. Het vinden van Antilliaanse recepten (of kookboeken) was niet makkelijk. Daarom startte hij in 2012 met zijn website Antilliaans-eten.nl Inmiddels is de website uitgegroeid tot de grootste online community voor liefhebbers van de Antilliaanse keuken.

Naast Antilliaans-eten.nl is Jurino werkzaam als illustrator.

Boeken van Jurino Ignacio

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Jurino Ignacio

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Jurino

Recept van Antilliaans Eten:

Low carb tiramisú

Ingrediënten:
amandelmeel, blaadjes gelatine, cacaopoeder, donkere rum, kokosmeel, lijnzaad, mascarpone, roomboter, roomkaas, slagroom en sterke koffie

Alle recepten van Jurino Ignacio