Terug naar Riet Sprengers.

Recepten van Riet Sprengers

Overzicht van de recepten

Diner / voorgerecht uit Koken op Ameland:

Garnalenkroketjes

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, ei, frituurvet, garnaal, gelatine, hollandse garnaal, melk, paneermeel, peterselie, room en water

Keuken:
Nederlands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Diner / voorgerecht uit Koken op Ameland:

Garnalenbisque

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, bleekselderij, bloem, cognac, garnalen, knoflook, prei, tomaat, ui, visbouillon en wortel

Keuken:
Nederlands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Diner / voorgerecht uit Koken op Ameland:

Salade met gekonfijte eend

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bladsla, brood, cranberry, eend, ganzenvet, honing, ingredientrodevruchtenazijn, knoflook, komkommer, olijfolie, tijm, tomaat en witlof

Keuken:
Nederlands
Soort:
wild en gevogelte