Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Croquetten van de visser 3; kreeft - Gaston Clément, 1958
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, eidooier, eiwit, frituurvet, kaas, kreeft, paneermeel, peper, peterselie, tomatensaus en zout
- Keuken:
- Belgisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, ei, eidooier, eiwit, ham, kippenvlees, kreeft, macaroni, melk, nootmuskaat, peper, peterselie, tomatensaus, truffel, water, witte peper, zalm |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek: