veganistisch

veganistisch

Zoek naar veganistisch in jouw eigen kookboeken

Veganistisch koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Ursula Strik

Recept van Miss Fromage:

Aubergine met walnoot

Ingrediënten:
aubergines, knoflook, koriander, bakolie, peterselie, peper, walnoten, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Georgisch
Soort:
vegan / veganistisch
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Basisrecept uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Pasta van knoflook en olijfolie - alioli

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, olijfolie en zout

Keuken:
Europees / Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:

Rommelig broodje bonengehakt

Ingrediënten:
ciderazijn, citroensap, gerookt paprikapoeder, groene paprika, hamburgerbroodje, jalapeños, kidneybonen, linzen, olijfolie, passata, rode paprika, sojasaus, tamari, ui en wortel

Soort:
vegan / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:

Pierogi's aardappel en witte bonen met snelle rodekool

Ingrediënten:
aardappel, bloem, cannellinibonen, chilisaus, citroensap, edelgistvlokken, knoflook, rode aardappel, spinazie, tabasco, ui, water, zout en zure-roomvervanger

Keuken:
Fins / Pools / Russisch
Soort:
vegan / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Ontbijt / bijgerecht uit Thug kitchen feestvoer:

Snelle rodekool

Ingrediënten:
ciderazijn, dille, knoflook, laurierblad, rodekool, suiker en zout

Keuken:
Pools / Russisch / Internationaal
Soort:
vegan / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Picknick / buffet / bijgerecht uit Thug kitchen feestvoer:

Vierbonen-salade

Ingrediënten:
agavesiroop, bleekselderij, cannellinibonen, ciderazijn, dijonmosterd, kidneybonen, kikkererwt, knoflook, knoflookpoeder, olijfolie, peterselie, rijstazijn, rode ui, selderijzaad, sperziebonen, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Diner / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:

Tex-mex enchilada's

Ingrediënten:
avocado, bloemtortilla, groene papaja, groentebouillon, jalapeños, knoflook, komijnpoeder, koriander, limoensap, maistortilla, olijfolie, pintobonen, rode maiskorrels, tomatenpassata, ui en zout

Keuken:
Tex-mex
Soort:
vegan / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Diner / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:

Kerrieflapjes met koriander-muntsaus

Ingrediënten:
bakpoeder, bakspray, cayennepoeder, citroensap, erwten, gele spliterwten, gember, jalapeños, kerriepoeder, knoflook, kokosmelk, komijnpoeder, korianderpoeder, kruizemuntblad, limoensap, olijfolie, sojasaus, spinazie, tamari, ui, volkorenbloem, water, witte bloem, wortel en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegan / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Snack of tussendoortje / basisrecept uit Thug kitchen feestvoer:

Je eigen popcorn poffen

Ingrediënten:
kokosolie en popcornmaïs

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegan / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Diner / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:

Sandwiches met romige witte bonen en rucola

Ingrediënten:
basilicum, brood, cannellinibonen, cayennepeper, knoflook, komkommer, olijfolie, rode ui, rucola, tomaat, witte boon en zout

Keuken:
Internationaal / Brits
Soort:
vegan / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer 1 notitie

Diner / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:

Gebakken ziti met spinazie

Ingrediënten:
amandelschaafsel, artisjokhart, basilicum, broodkruim, citroensap, edelgistvlokken, knoflook, knoflookpoeder, marinara, olijfolie, pasta, spinazie, ui, zijdetofu en zout

Keuken:
Internationaal / Italiaans
Soort:
vegan / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Diner / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:

Kazige quesadilla's

Ingrediënten:
komijnpoeder, kool, olijfolie, pintobonen, rode paprika, tortilla, zoete maiskorrels en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
vegan / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Diner / bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:

Masala van gerookte aubergine

Ingrediënten:
aubergines, citroensap, knoflook, komijnpoeder, koriander, lente-uien, limoensap, plantaardige olie, rode chilipeper, vloeibare honing, zeezout en zwart mosterdzaad

Keuken:
Indiaas
Soort:
veganistisch
Een recept uit Remko Kraaijeveld en Vanja van der Leeden - Indorock

Bijgerecht uit Indorock:

Geroosterde spitskool - met pecelsaus van cashew en sambal matah

Ingrediënten:
bladpeterselie, bladselderij, pecelsaus van cashew, sambal matah, spitskool en zonnebloemolie

Keuken:
Indonesisch
Soort:
veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Remko Kraaijeveld en Vanja van der Leeden - Indorock

Diner / hoofdgerecht uit Indorock:

Momok tempeh - in kokos gekaramelliseerde tempeh met paddenstoelen-cacaojus

Ingrediënten:
bumbu momok tempeh, cabe rawits, gebakken sjalotjes, javaanse suiker, kokosroom, paddenstoelen-cacaojus, salamblaadjes, tempeh, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Remko Kraaijeveld en Vanja van der Leeden - Indorock

Diner / hoofdgerecht uit Indorock:

Jackfruit curry - met kruidige serundeng

Ingrediënten:
bumbu jackfruit, gedroogde porcini, gedroogde shiitake, jackfruit, kokosmelk, kokosolie, limoenblaadjes, salamblaadjes, sereh, serundeng, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Soepstengels met olijf of gedroogde tomaat

Ingrediënten:
bloem, gedroogde tomaat, instantgist, olijfolie, semolina, suiker, wit maismeel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
veganistisch / vegetarisch
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Olijvensalade - meslalla

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, knoflook, olijfolie, olijven, paprikapoeder, verse peterselie en zout

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans / Noord-Afrikaans
Soort:
veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Philip Mechanicus - Het kleine fornuis

Bijgerecht uit Het kleine fornuis:

Zingende prei

Ingrediënten:
citroensap, groente, mosterd, olijfolie, peper, prei, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Parmezaanse soepstengels

Ingrediënten:
bloem, instantgist, olijfolie, parmezaanse kaas, semolina, suiker, wit maismeel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
veganistisch / vegetarisch
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Gestoomde bindsla met hazelnootmelk

Ingrediënten:
appelbalsamico, groenejeneverbessenolie, hazelnoot, ijzerhardkruid, lievevrouwebedstro, little gem, minikomkommer, oost-indische kers, water, witte bessen, zout en zwartebessenblad

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vegan / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Auberginepuree - melitzanosaláta

Ingrediënten:
aubergine, citroensap, knoflook, olijfolie, ui, verse peterselie, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Europees / Grieks
Soort:
veganistisch / vegetarisch
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Picknick / buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Olijvenpasta - tapenade

Ingrediënten:
ansjovis in olie, citroensap, cognac, kappertjes, knoflook, koudgeperste olijfolie, niçoise-olijven en zwarte olijf

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Soepstengels

Ingrediënten:
bloem, instantgist, olijfolie, semolina, suiker, wit maismeel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Kruidige soepstengels

Ingrediënten:
bloem, instantgist, olijfolie, rozemarijn, salie, semolina, suiker, tijm, wit maismeel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
veganistisch / vegetarisch
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Picknick / buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Marokkaanse gekruide olijven

Ingrediënten:
citroensap, citroenschil, gemalen komijn, ingemaakte citroen, knoflook, olijfolie, olijven, rode peper, rode pepervlokken, sinaasappelschil, verse koriander en verse peterselie

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans / Noord-Afrikaans
Soort:
veganistisch / vegetarisch