Veldzuring

Veldzuring wordt beschouwd als zuring.

Alternatieve naam: zurkel.

Zoek naar veldzuring in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met veldzuring in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste veldzuring recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient veldzuring:

Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Gevulde kool - choux farcis

Ingrediënten:
ei, ganzenvet, groene kool, knoflook, kruim van boerenbrood, laurierblad, melk, sjalot, snijbiet, tijm, ui, veldzuring, verse peterselie, peper, vet spek, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groente
Een recept uit Janneke Philippi en Serge Philippi - Salade

Recept uit Salade:

Wildekruidensalade

Ingrediënten:
kamille, madelief, paardenbloemblad, peenloof, rozenbottels, veldzuring, vinaigrette en weegbree

Soort:
salade / vegan
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Zurkelsaus

Ingrediënten:
peper, room, sjalotten, visbouillon, witte vermout, witte wijn, zout en zurkel

Soort:
warme sauzen
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / nagerecht uit Story on a Plate:

Perzikterrine

Ingrediënten:
perzik, rozebottelsorbet en zuring

Keuken:
Amerikaans / Internationaal
Soort:
vegan
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Zeeduivel met zurkelsaus

Ingrediënten:
peper, prei, room, sjalot, vetstof, visfumet, witte vermout, witte wijn, wortelen, zeeduivel, zout en zurkel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Groenekruidensoep

Ingrediënten:
aardappelen, bieslook, groentebouillon, kervel, peper, peterselie, prei, spinazie, uien, vetstof, zout en zurkel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Zalm met zuring

Ingrediënten:
slagroom, visfumet, zalmfilet en zuring

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Toscane

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Toscane:

Mini-pizza's

Ingrediënten:
basilicum, courgette, knoflook, maïskiemolie, mozzarella, peper, peterselie, tomaten, veldzuring, gist, volkorenbloem, water, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch