Deng Ming-Dao en J. Koppel - Zen en de kunst van modern oosters koken

Zen en de kunst van modern oosters koken

Een boek van Deng Ming-Dao en J. Koppel

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Zen en de kunst van modern oosters koken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

ZEN en de kunst van modern oosters koken

In ZEN en de kunst van modern oosters koken geeft Deng Ming-Dao een helder overzicht van de beginselen van zen - een filosofie die steeds meer in de belangstelling staat - en combineert dit met een verzameling ongewone, heerlijke recepten van zenmeesters en bekende chefkoks. De visuele essentie van zen wordt in dit boek verbeeld door de schitterende foto’s van Jess Koppel, die de recepten op elegante wijze begeleiden. ZEN en de kunst van modern oosters koken omvat honderd recepten in de zentraditie, zoals klassieke Vijfkleuren roerbak en Shii-take-dashi, maar ook creatieve en exotische oost-west-recepten van chefkok Arnold Wong, zoals Gazpacho met gember en mango, Pikante roergebakken kousenband en Mosselen met sake. De historische kaiseki-ceremonie wordt beschreven aan de hand van seizoenmenu’s, met verrukkelijke gerechten als Misosoep met lotuswortel, Gegrilleerde portobello’s en Krab met witte-radijsspruiten. Dit boek is echter meer dan een verzameling recepten, het is de sleutel tot een nieuwe stijl van leven.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken