Joost Overhoff en J. Overhoff - Il menu

Il menu

Een boek van Joost Overhoff en J. Overhoff

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Il menu, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De Italiaanse keuken heeft de wereld veroverd. Pasta, pesto en pizza kennen we inmiddels allemaal. Maar porro, passera di mare en pizzoccheri?
Il menù biedt uitkomst. Dit culinaire bijbeltje serveert precies wat je in een Italiaans restaurant weten moet of thuis weten wilt. Het is gelardeerd met aanvullende informatie, wat de smaak ten goede komt

`Bijzonder handig en bruikbaar boekje, dat ik zelf ook in Amsterdam zal meenemen naar het restaurant.’ Johannes van Dam

Joost Overhoff (1955) woont een groot deel van het jaar in Italië. Hij schreef het boek De smaak van Italië en publiceert in onder andere Het Parool, Het Financieele Dagblad en Seasons.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken