Ellen Kunes en Frances Largeman-Roth - Het CarbLovers-dieet

Het CarbLovers-dieet

eet je slank met koolhydraten

Een boek van Ellen Kunes en Frances Largeman-Roth

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Het CarbLovers-dieet, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

EET CARBS (KOOLHYDRATEN) EN VAL SNEL AF

PASTA! BROOD! AARDAPPELEN! PIZZA!

Een revolutionaire nieuwe methode voor snel en blijvend gewichtsverlies met een eenvoudig te volgen en verantwoord programma waarin het eten van koolhydraten de beste manier is om slank te worden en te blijven.

HET CARBLOVERS-DIEET ZAL UW LEVEN VERANDEREN!

Ellen Kunes en Frances Largeman-Roth van Health ® magazine hebben Het CarbLovers-dieet ontwikkeld om afvallers te helpen hun doel in recordtijd te bereiken. Bepaalde koolhydraatrijke voedingsmiddelen - vooral die met het geweldige ingrediënt resistent (feitelijk onverteerbaar) zetmeel - doen vetcellen krimpen, bevorderen de vetverbranding, behouden de spiermassa, gaan de neiging tot snacken tegen, houden de bloedsuikerspiegel op peil en geven langer een vol gevoel.

DIT IS HET LAATSTE 'DIEET' DAT U NODIG HEEFT

- Met ons 7-daagse CarbLovers-schema (de kickstart) komt u om te beginnen terecht in een wereld van heerlijke, vullende, koolhydraatrijke maaltijden en tussendoortjes.
- Het 21-daagse CarbLovers-schema (het vervolg) bestaat uit royale porties lekker eten - wat dacht u van een pastagerecht gevolgd door een plak chocoladecake!
- Meer dan 75 simpele recepten verleiden u en uw gezin met verrukkelijke, verzadigende maaltijden.

Door Ellen Kunes, hoofdredacteur, en Frances Largeman-Roth, voedingsdeskundige van Health ® magazine

- De hoofdredacteur van Health beschrijft hoe je door het eten van bepaalde koolhydraatrijke voedingsmiddelen afvalt. Veel wetenschappelijke onderzoeken worden hierbij aangehaald en met verwijzingen genoemd. Het eerste deel gaat in op de voedingsaspecten van koolhydraatarme diëten en de voordelen van deze voeding, genaamd 'carblovers' dieet. Het tweede deel omvat de start van zeven dagen en de volgende 21 dagen. Van elke fase staan dagmenu's, totaal 28, met verwijzingen naar recepten. De recepten zijn eenvoudig te bereiden. Enige Amerikaanse invloeden zijn te herkennen, maar zijn niet bezwaarlijk. De ingrediënten zijn in Nederland te koop. Bij elk recept staat een persoonlijke noot en een uitgebreide voedingswaarde. Deel drie omvat adviezen om dit dieet vol te houden, lichaamsoefeningen en hoe men de eigen recepten kan omzetten naar geschikte varianten. Tabellen met toegestane hoeveelheden vergemakkelijken dit, evenals adviezen voor buitenshuis eten. Elk hoofdstuk bevat een persoonlijk succesverhaal met foto's van voor en na (gewichtsverlies 4-10 kilo). Zowel trefwoorden- als receptenregister. Drukke lay-out met veel verschillende lettertypen. Gedrukt op dik papier.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken