Melisa Teo en Don Bosco - De Nieuwe Chinese Keuken

De Nieuwe Chinese Keuken

Een boek van Melisa Teo en Don Bosco

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De Nieuwe Chinese Keuken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

In de nieuwe Chinese keuken worden klassiek en hedendaags met elkaar gecombineerd. Het is de lancering van het nieuwe Chinese koken: de vindingrijke samensmelting van de Chinese culinaire tradities met Westerse koktechnieken, service en presentatie. Het plaatst klassieke gerechten uit Sichuan, Hunan, Beijing en Kanton in een nieuw daglicht, herontdekt de Chinese aanpak van het vegetarische koken en geeft een nieuwe dimensie aan het gebruik van vis uit de keuken van Hong Kong. En al doende word de sluier opgelicht van creatieve en kunstzinnige combinatiemogelijkheden van Oost en West, klassiek en modern, zonder aantasting van de principes van uiterlijk, aroma, smaak en Chinese balans.
Het boek bevat meer dan 100 uitzonderlijke gerechten, gecreëerd en bereid door het culinaire team van de Tung Lok Restaurants in Singapore met eenvoudig te volgen recepten die de restaurantkeuken thuis onder bereik brengen.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken